С решителната подкрепа на ГЕРБ бюджетът на ППДБСС за София

...
С решителната подкрепа на ГЕРБ бюджетът на ППДБСС за София
Коментари Харесай

Контрера за бюджета на София: С минимални отстъпки Терзиев получи подкрепа от тези, които щеше да чегърта и да им сменял модел

С решителната поддръжка на ГЕРБ бюджетът на ППДБСС за София беше признат. С минимални отстъпки Васил Терзиев получи поддръжка от тези, които щеше да чегърта и да им сменял модела. ???? Прие се безвкусен, недомислен бюджет с козметични промени. Той не подсигурява никакво развиване на градския превоз, в противен случай. Той не подсигурява инфраструктурните планове, поддръжката на улиците, чистотата и т.н.Тепърва ППДБСС ще ги души боата. Убеден съм, че скоро ще почнат да вият на умряло по какъв начин все нещо и някой различен им пречи.Интересно в този момент по какъв начин Борис Бонев и компания ще чегъртат ГЕРБ от общината? ???? Това написа в страницата си във Facebook за.м-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и общински консултант в СОС Карлос Контрера.
Спаси София станаха като Киро, Асен, Христо на национално равнище - от в никакъв случай с ГЕРБ до ръководство с ГЕРБ. Нали Бонев се кълнеше, че нямало да ръководи с ГЕРБ? Защо към този момент не е подал оставка и не е напуснал групата ППДБ?Софиянци да не чакат нищо изключително от общината тази година. Гарантирани са обаче безпорядък, безредица и цялостен батак. Това ще е крайният резултат от признатия бюджет. Да забележим на края на годината какви ще се оправданията и кой различен отново ще е отговорен!А не поддържа бюджета, тъй като Промяната не одобри и 1/10 от всичките ни оферти, не се вслушаха в гласа на разсъдъка, а от дебелоглав зачертаха всички положителни хрумвания и за превоз, и за инфраструктура, и за екология, и за обучение и спорт.

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР