С решението да оттеглим кандидатурата на Никола Минев, ние искаме

...
С решението да оттеглим кандидатурата на Никола Минев, ние искаме
Коментари Харесай

Радостин Василев: Вижда се, че правителството на Петков е свалено без никакъв план

С решението да оттеглим кандидатурата на Никола Минев, ние желаеме да разсеем всички подозрения, че по някакъв метод пречим на работата на Народното събрание. Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната ” Радостин Василев.
Прочетете още
„ ГЕРБ са изправени пред една доста тежка политическа изолираност и не могат да образуват - кабинет. Дори и да имаха 97 депутата, отново щяхме да сме в патова обстановка. Работата на този парламент ще бъде доста сложна. Ние не сме в положение да подкрепим претендент на ГЕРБ. Ако има претендент отвън нея, то ние ще подкрепим него ”, съобщи още Василев пред Нова телевизия.

През цялото време през вчерашния ден от управлението на Политическа партия са разговаряли с тези на Българска социалистическа партия и Демократична България, сподели още Василев. Въпреки това към момента не се знае дали от Демократична България ще повдигнат претендент и точно по тази причина от партията не знаят към момента кого ще поддържат.

„ Аз бих дал своя вот за Никола Минчев даже и да не бях от Политическа партия, познавам добре Вигенин и считам, че той също е квалифициран, Росен Желязков не го познавам, само че той и не предстои на разискване ”, съобщи още Василев.

Относно това какво държавно управление си показва, той съобщи:

„ За този парламент е извънредно мъчно да образува болшинство даже за ръководител, а какво остава за нещо друго. Още е рано да приказваме за втори и трети мандат ”, сподели той.

„ Правителството на Кирил Петков беше свалено без проект, без хрумвания и очевидно с други цели, а не с цел да ръководят партиите, които го смъкнаха ”
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР