С Решение № 484 на Министерски съвет от 19 юли

...
С Решение № 484 на Министерски съвет от 19 юли
Коментари Харесай

Официално! Надя Донкинска пое властта от Георги Митов /снимки/

С Решение № 484 на Министерски съвет от 19 юли 2023 година, на съображение член 143, алинея 2 от Конституцията на Република България и член 29, ал.3 по отношение на чл.19а, ал.2 от Закона за администрацията, от длъжността регионален шеф на област Враца е освободен Георги Митов. Със същото решение на Министерски съвет, на длъжността регионален шеф на област Враца е назначена Надя Донкинска.
Надя Донкинска е с Магистърска степен компетентност " Финанси и заем ” от Стопанска академия „ Д.А. Ценов “ в Свищов. Заемала е управителни позиции в банкови институции. Има дълготраен мениджърски опит в банковата сфера, ръководство и мониторинг на структури в Северозападен район на водещи търговски банки и Българска народна банка. Притежава потвърдени лидерски, организационни и мениджърски умения, вследствие на богата процедура в обособени ресори на икономическия бранш.
Родена е във Враца. Семейна. Извън професионалното занятие се интересува от литература, изобразително изкуство, музика и е обожател на природата.
Символичното предаване на властта се състоя в кабинета на регионалния шеф. На гала по последователност и предаване на властта Надя Донкинска получи ключа и печата на институцията от досегашния регионален шеф Георги Митов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР