С решение на Общото събрание на акционерите на Инвестбанк“ АД,

...
С решение на Общото събрание на акционерите на Инвестбанк“ АД,
Коментари Харесай

Мартин Богданов е избран за независим член на Надзорния съвет на „Инвестбанк“ АД

С решение на Общото заседание на акционерите на „ Инвестбанк “ АД, господин Мартин Богданов е определен за самостоятелен член на Надзорния съвет.

Мартин Богданов е измежду познатите имена във финансовия бранш, с повече от 25 години опит, който започва своята кариера в Българската национална банка през 1994 година, достигайки управителна служба - шеф на отдел „ Вторичен пазар на ДЦК “. В интервала от 2005 година до 2007 година поема представителството на „ Първа капиталова банка “ в Албания, като изпълнителен шеф, след което поредно работи като шеф „ Корпоративно банкиране и Европейски фондове “ в „ Общинска банка “ АД и „ Алфа банк “, клон България. От 2010 година до 2015 година е шеф „ Заможни клиенти и депозити “ в „ Юробанк България “ АД.

През 2016 година господин Мартин Богданов е измежду създателите на „ Paysera България “ АД, едно от първите финтех сдружение в страната в областта на платежните услуги и понастоящем заема длъжността ръководител на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф. Г-н Богданов е и член на Управителния съвет на „ Българска финтех асоциация “, член на Националния съвет към „ Асоциация на индустриалния капитал в България “ (АИКБ) и „ Комисия по конкурентоспособност и нововъведения “ към АИКБ.

Завършил е магистратура в УНСС, има голям брой интернационалните специализации и курсове по ръководство на държавен дълг, принадлежности на паричния пазар, практическо използване на икономическите политики, различни способи на кредитиране, продажбени техники и други

Със своя опит и професионализъм, господин Богданов ще подкрепи цялостния развой на цифровизация на „ Инвестбанк “ АД и въвеждане на стегнат развой на продажби, в това число възстановяване на различните канали за продажби. „ Дигитализирането на потребителските артикули и услуги, както и обвързваните с тях работни процеси, е непрекъсната инвестиция под формата на човешки и финансов капитал, която се отплаща във времето “, разяснява господин Богданов бъдещите си цели на работа.

С решението на Общото заседание за Член на Надзорния съвет на банката е избран отново господин Ивайло Стоянов като представител на „ Феста Холдинг “ АД, а госпожа Петя Славова, притежател на „ Феста Холдинг “ АД за негов Председател.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР