С решение на Министерския съвет Комисията за противодействие на корупцията

...
С решение на Министерския съвет Комисията за противодействие на корупцията
Коментари Харесай

Променят собствеността на имоти

С решение на Министерския съвет Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество получава ръководството върху петия етаж в постройката на Областната администрация на област Враца. Досега парцелът, намиращ се на бул. „ Демокрация “ № 1 в регионалния център, е бил в ръководство на регионалния шеф. Предоставянето му на КПКОНПИ ще обезпечи потребностите на Териториалното поделение на Комисията във Враца.

Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „ Проф. Асен Диамавдиев “ - Пловдив получава за ръководство парцел с повърхност 450 кв. м и издигнатата в него триетажна постройка на ул. „ П. Р. Славейков “ № 5 в регионалния център. До момента парцелът е ръководен от регионалния шеф на област Пловдив, само че е с отпаднала нужда. Той ще се употребява за осъществяване на образователна и художествено-творческа активност.

На Министерството на образованието и науката и на община Търговище се дават за ръководство по два независими обекта - обществена държавна благосъстоятелност на ул. „ Христо Ботев “ в град Търговище. Обектите са ситуирани на втория етаж в административна постройка. Общината ще употребява пространствата за учебна библиотека и ресурсен център към I ОУ „ Христо Ботев “ - гр. Търговище, а МОН - за потребностите на Регионалното ръководство на образованието в града за възстановяване работата и връзката сред специалистите в ръководството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР