С прогнозираните по-ниски температури до края на седмицата, град Едмънтън,

...
С прогнозираните по-ниски температури до края на седмицата, град Едмънтън,
Коментари Харесай

Канада се готви за екстремно студено време с температури до -27°С

С плануваните по-ниски температури до края на седмицата, град Едмънтън, Канада, задейства специфичния проект за реакция при рискови метеорологични условия, с цел да помогне най-уязвимите жители. Това заяви уеб сайтът MeteoBalkans.

Най-студените дни се чака да бъдат сряда, четвъртък и петък, с температури до -27°С, споделя основният метеоролог на CTV News Edmonton Джош Класен. 

" Ще бъде рисково студено за всеки, който е на улицата “, сподели той. Протоколът за реакция при рисково студено време включва три нощни автобусни маршрута до приюти с огромен потенциал, дневни услуги в The Bissell Center и Boyle Street Community Services и инспекции на здравето на хората в приютите.

Центровете ще оферират пране, душове, храна и поддръжка за психологично здраве.

  " Когато стане рисково студено… страхът даже да не загубите живота си, към този момент сме изгубили толкоз доста хора, тъй че страхът да не загубите живота си, хората си споделят " Трябва да вляза вътре “, сподели Скарлет Бьорнсон от The Bissell Centre.

Автобусът “Сгрейте се в зимата " на Бойл Стрийт, където има най-вече бездомни, също ще се движи непрекъснато, раздавайки храна, зимни облекла и одеяла, както и ще предлага транспорти до центрове и приюти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР