С проекта Визия за България БСП дава заявка за управление

...
С проекта Визия за България БСП дава заявка за управление
Коментари Харесай

БСП представи визията си за управлението на страната

С плана " Визия за България " Българска социалистическа партия дава поръчка за ръководство на страната и опция на системата. Не предлагаме опция на ГЕРБ, а опция на системата, през днешния ден не се обръщаме към политическите си съперници, обръщаме се към народа си, съобщи при представянето на плана в НДК водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от Българската телеграфна организация.
 
Тя добави, че не претендират, че са всезнаещи и по тази причина се обръщат към всеки съотечественик с молба да чуе концепциите на левицата и в случай че има предпочитание, съгласно опциите си, да се включи в процеса. По думите на Нинова системата убива, както първи са го изрекли майките на децата с увреждания, и по тази причина тази система би трябвало да бъде заменена. Българска социалистическа партия стартира диалог за тази смяна и ще подложи плана си на необятно публично разискване.
 Корнелия Нинова Българска социалистическа партия план НДК БГНЕС
Българска социалистическа партия оферират промени в четири основни сфери - стопанска система и приходи, районно развиване, опазване на здравето и обучение. Предлагаме да спрем разграбването на националните благосъстояния, съобщи Нинова и добави, че сега не обществото, а малко на брой се възползват от тях. Тя сподели, че Българска социалистическа партия не е срещу концесионирането, само че салдото е бил нарушен и би трябвало да се възвърне. От Българска социалистическа партия оферират тези стратегически обекти, които са неразрешени за приватизация, да бъдат неразрешени и за концесия. Да не се дават на концесия БДЖ, летища и пристанища, " Български пощи ", многопрофилни лечебни заведения, плажовете, ВиК бранша, НДК, кино промишленост, БЕХ и други Тези предприятия да не се ръководят на партиен, квотен принцип, а на конкурсно начало, желаят от левицата.
 
Трябва да стартираме да градим лично българско родно земеделие, което не е подвластно единствено от европейско финансиране, сподели Нинова. От Българска социалистическа партия са за понижаване на Данък добавена стойност върху храните.-->
 Корнелия Нинова Българска социалистическа партия план НДК БГНЕС
Българска социалистическа партия предлага адаптиране на образованието към цифровото потомство. Това е бъдещето на младото потомство, закъснели сме, сподели Нинова. Тя прикани да се употребяват иновационни просветителни технологии - облачни технологии, учене в мрежи и други По думите й в този момент системата кара децата да наизустяват без да проучват. Трябва да се акцентира на възпитанието и на културата, счита тя. Не на джендър идеологията в българските учебни заведения, прикани Нинова и с това провокира овации в залата. Съвременните християнски полезности са ни по-скъпи от третия пол, добави тя. От Българска социалистическа партия оферират безвъзмездни детски градини, един учебник за един клас за цялата страна. Според Нинова публичният запас би трябвало да отива за държавните и общински учебни заведения.
 
В сферата на опазването на здравето от Българска социалистическа партия оферират понижаване на Данък добавена стойност за медикаменти, медицински произведения и храни. Предлагаме годишно държавно установяване на цените на медикаментите от реимбурсния лист и медицински произведения, сподели Нинова. От Българска социалистическа партия желаят и възбрана на реекспорта на медикаменти. Българска социалистическа партия желае унищожаване на комерсиалния статут на държавните лечебни заведения и замяната му с кардинално нов статут, отговарящ на обществения темперамент, същина и устременост на опазването на здравето.
 Корнелия Нинова Българска социалистическа партия план НДК БГНЕС

 Корнелия Нинова Българска социалистическа партия план НДК БГНЕС
Регионализиране на стопанската система, оферират още от Българска социалистическа партия. Предвиждат основаване на фонд за доближаване сред районите и предпочитани стратегии за изостаналите райони.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР