С приятели видяхме НЛОНе съм бил с жена със силиконНикога

...
С приятели видяхме НЛОНе съм бил с жена със силиконНикога
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев: Харесвам политиката на Путин

С другари видяхме НЛО


Не съм бил с жена със силикон


Никога не съм имал връзка с фолкпевица

 56-big-brother  56-3  56-2  56-1
– Стойко, повторно взе участие във “Вип брат ”. Какво преживяване бе за теб?
– Предаването остави диря в живота ми най-много с новите другарства, които открих вътре и мога да кажа, че като цяло доста се забавлявах. Може би на хората повече им харесва да гледат злобата, интригите, плюенето, като не приказвам единствено за самото шоу, само че и като цяло за нашата страна, само че главното, което аз желаех да покажа на феновете е това – да се забавляват.

– Победител във “Вип брат ” стана рап изпълнителят Уош Министерски съвет, а кой беше твоят любимец?
– Гъмов, макар че знаех, че няма да е той. Радвам се, че завоюва Уош MC, само се надявах да не е Никита!

– Кой участник беше най-голямата изненада за теб през този сезон?
– Албена Вулева! Дори бях постнал една нейна фотография на моята страница във фейсбук и бях написал: Албенче, ти си топ! После един мой другар ме попита – ти вманиачен ли си?! Викам – хора, вие не я познавате! За да определиш един човек какъв е, ти би трябвало първо да го опознаеш, да го схванеш, да го допуснеш до себе си, а и той да те допусне до себе си, чак тогава може да кажеш мнение. Тя е моето изобретение – Албена!

– Очакваше се, че в новия сезон ще си непосредствен с сътрудника ти Благой Георгиев, по какъв начин стана по този начин, че се сдружи повече с артиста Станимир Гъмов?
– Ами… (Смее се.) Ние с Благо се познаваме от 20 години и сме си близки и може би, в случай че не беше влезнал с половинката си Златка, тъй като вътре от самото начало беше с нея – щяхме да поддържаме връзка повече.

– Кой са хубавите моменти от шоуто?
– Като правихме смешки с Гъмов, да вземем за пример когато тримата с Уош MC бяхме поставили леген с вода на вратата на банята и той падна навръх неговата глава и целия се намокри, макар че беше с нас, когато го слагахме и тъкмо това беше смешното. Любимо ми е и когато с Гъмов стояхме 40 минути под леглото на Емануела и приятелят й Мартин и щяхме напряко да умрем, до момента в който ги чакаме да си легнат. Също по този начин, тъкмо преди Мартин да излезе от шоуто и сложихме очистително в уискито му, като не знам какво се е случило после…

– Би ли споделил някой занимателен номер, който си погаждал на съотборници във футбола?
– Правил съм им доста номера, един от тях беше, когато скривах колите на мои сътрудници. Докато всички упражняваме въз основата в Панчарево, а колите ни са начело и аз излизам първи, вземам ключа от колата на мой съотборник, изкарвам я отвън територията и се връщам. После излиза индивида, стартира да си търси колата, да се пита къде я е оставил и става занимателно, само че след време всички ме схванаха и се сещаха, че аз съм я скрил…

– Какво пречи най-вече на родния футбол?
– Основното е неналичието на футболисти – това, че в България към този момент играят доста повече чужденци в клубните тимове, само “Славия ” е изключение. Според мен би трябвало да влезе правилото на оптимално позволен брой непознати футболисти, които да имат правото да играят в родни тимове – те би трябвало да са не повече от трима. Така ще се даде късмет на българите, които желаят да се развиват и да вдигнат равнището на нашия футбол. Липсват ни също по този начин и повече положителни бази за подготовка, тъй като с цел да имаш артикул – трябват условия.

– Меси, или Роналдо?
– Меси! Въпреки че, аз съм почитател на “Ювентус ” и Роналдо е в моя тим, само че не го одобрявам – не че не е добър футболист, само че като държание и като човек не ми подхожда. Разликата сред двамата съгласно мен е, че с цел да си номер едно, а Меси е номер едно, би трябвало да играеш за тима. Меси, като играе в “Барселона ” – играе за тима, до момента в който Роналдо играе за себе си, тъкмо това отличава огромния футболист – неналичието на нарцисизъм.

– Строг татко ли си с Любомира и тя споделя ли какво я вълнува?
– С Любчето сме доста положителни другари и обичаме да се забавляваме дружно. Тя ми споделя всичко и аз я поддържам, даже за гаджета си приказваме с нея. Веднъж ми сподели, че не вижда никой забавен към нея, тъй като всички били едни такива батки – простаци и не можела да си хареса някого, и аз я разбирам!

– При футболистите е класика комбинацията с гимнастичка и с фолкпевица, а в последно време и с плеймейтка. Ти имал ли си в миналото такива връзки?
– Никога през живота си не съм имал контакти, връзка, или връзки с фолкпевица и с гимнастичка, а с плеймейтка е парадокс – аз не одобрявам такива девойки, одобрявам естествената хубост на дамата. Никога през живота си не съм имал жена със силикон и не ми харесват подобен вид изкуствени дами. Да, някогашната ми брачна половинка си постави, само че чак откакто роди.

– Преди те свързваха със Соня Васи, има ли някаква истина в това?
– Не, със Соня имахме чисто другарски отношение – виждали сме се, излизали сме, само че не съм имал по-сериозен контакт с нея.

– Ти си братовчед на фолкзвездата Гергана. Кои попфолк реализатори харесваш?
– Като изключим Гергана, одобрявам Глория, още от 95-та година, когато излезе първият й албум. Десислава също ми харесва, като глас, както и Ивана, която пя на моята женитба. Като визия най-вече ми подхожда Глория. В момента чувам всичко – от класика до хард метал, гръцка музика също одобрявам, както и съветска – групите “Серебро ”, “Любе ” и Григорий Лепс.

– Любима ти книга, или филм?
– На Наполеон Хил – “Да прецакаш дявола ” – в книгата се споделя за другото аз на индивида и те предизвика самичък да си задаваш въпросите и да намираш отговорите. Интересна е и там открих себе си, харесва ми и книгата – “Българите ” на Пламен Петков, създател на поредицата “От къде сме тръгнали ”. Сред филмите са ми топ всички родни заглавия от едно време – “Баш майсторът ”, “Оркестър без име ”, “Всичко е обич ”, “Да обичаш напук ”, “Господин за един ден ”, “Дами канят ”…

– Любовта вдъхновявала ли те е да пропишеш стихове?
– Да, даже преди време пишех едни любовни драми. Бяха забавни, дори имам едно оповестено стихотворение за едно момиче – стюардеса, която доста харесвах тогава.

– Жената до теб е украинка. Как се намерихте и какво те притегли в нея?
– Как разбра, че е украинка?! Ние сме дружно от 4 години и се запознахме на морето – в Бургас. Тя си търсеше парцел и се обърна към компанията на мой другар, а тогава аз бях управител продажби там и по този начин се срещнахме. В нея одобрявам това, че е доста спокойна, дава ми верни препоръки и постоянно е до мен във всяка една обстановка. Тя безусловно е неповторимо, мъжко момиче, само че е и доста красива жена!

– Заради нея би ли отишъл да живееш в Украйна, в случай че обстановката там разрешава?
– Не, ние сме си говорили на тази тематика и аз съм й казвал – или оставаме в България, само че там към този момент не се връщам. В момента знам от кухнята, че настоящия президент Порошенко съзнателно желае да направи военно състояние, тъй като когато е такова в дадена страна, не може да има избори. На 31-ви декември там се подготвяха нови избори, само че сега има не повече от три % поддръжка за него и по тази причина той прави съзнателно това забавяне… Приятелката ми ми е разказвала за тези неща, които не излъчват по нашите медии, само че са ги давали по малкия екран в Русия или тя ги знае и по този начин към този момент може да направиш един паралел. Можеш да видиш къде какво излъчват и по какъв начин манипулират Европа с такава цел – да внушат, че руснаците са най-лошите и така нататък, което не е по този начин съгласно мен.

– Кой от родните управници харесваш и интересуваш ли се от интернационалната политика?
– Международната политика ми е доста забавна. По принцип съм проруско надъхан и доста ми харесва политиката на Путин, само че не одобрявам нашето ръководство до този миг, тъй като България в този момент е в още по-голяма рецесия от преди. Основните три неща, които съгласно мен би трябвало да се създадат у нас, с цел да може да вървим като една естествена страна – това са опазването на здравето, правораздаването и образованието. При политиците у нас ми се желае да има повече нови лица, тъй като всички са едни и същи. В началото харесвах Бойко Борисов, тъй като прави нещо – тези автомагистрали да вземем за пример, тъй като, с цел да привлечеш вложители, би трябвало да имаш инфраструктура, само че се позволиха доста неточности и сега не виждам развиване. Сега одобрявам ненапълно Корнелия Нинова, може би поради аления цвят, може би и поради това, че са отново към Русия. Майчето Манолова също я одобрявам, много виновна и сериозна жена, което е един огромен плюс за нея.

– С какво се занимаваш сега и един ден би ли станал треньор?
– С моята другарка имаме бизнес – копирни центрове, както и книжарница в Благоевград, а след Нова година ще отваряме и в София. Относно треньорството, в случай че един ден след време реша да бъда треньор, то бих се занимавал само с деца.

– Най-ценният съвет, който си получавал?
– Интересно… Най-ценните препоръки са ми дали майка ми и татко ми. Още като съм бил дребен – на 14 години и всички мои приятелчета, когато бяхме на лагери и ме караха да вървим по всички страни и по дискотеки… Тогава татко ми ми сподели – в случай че желае да стане добър състезател, човек би трябвало да се лиши от доста неща, с цел да реализира фантазията си. И се оказа прав.

– Познаваш ли хора с невероятни качества?
– Аз съм подобен човек! Според мен всеки има такива качества. На мен ми се случва да сънувам и след това сънищата ми да се сбъдват… Преди да починат мои близки, сънувах тяхната гибел и това в действителност се случи. Сънувам също и много мъртви хора – включително и измежду известните персони. Може да звучи малко налудничаво, само че съм сънувал Хитлер, Тодор Живков, Майкъл Джексън… Сънищата си даже ги протоколирам в тетрадка, тъй като ми е забавно след това отново да си ги чета.

– Имал ли си свръхестествени случки?
– Най-интересната е, когато с другари, до момента в който пътувахме вечерта с колата и видяхме на известно дистанции пред нас нещо светещо. Всички се питахме – каква е тази лампа по средата на пътя! След като се доближихме обаче, видяхме, че не е лампа, а едно огнено кълбо, което застана над колата и всички бяхме в суматоха! Излязохме и го погледнахме още веднъж, а то сподели единствено – щрак и изчезна! Ако бях самичък, несъмнено никой нямаше да ми повярва, само че бяхме четирима и всичките го видяхме. Друга необяснима преживелица е, когато една вечер бях решил да отида в Рилския манастир и да преспивам там. Беше есен и към 18 часа към този момент беше мрачно, а места за спане имаше единствено в остарялата част и там стаите са като килийки. Дадоха ми да си избера стая, аз избрах първата вляво и заспивайки усетих, че някой сяда на моето легло. В дрямка виждам Иван Рилски – стреснах се и отворих очи, а в тъмното усетих по какъв начин леглото ми се тресе и тогава също ме хвана малко боязън. Не помня тъкмо какво ми говореше в съня ми, само че си припомням, че си беше поставил ръката на кръста ми и ми сподели нещо…

– В какво вярваш?
– В себе си, в случай че конкретизираме Бог – за мен той е силата, силата, Вселената, природата и физичните закони. Научнопопулярният филм за Стивън Хокинг също ми подкрепя да изградя вижданията си с неговите правила за Вселената и Бог.

– Любима мисъл?
-Тя е от кино лентата “Смело сърце ”. Когато Мел Гибсън искаше да стимулира неговата по-малка армия да се изправи против англичаните, тъй като те почнаха да се разбягват и той им сподели по този начин – добре, тръгвайте си, идете си у дома, легнете, спете, бъдете плебеи, само че един ден, когато пандизите очи вечно, ще желаете да върнете тъкмо този миг, който да промени всичко това!

Нашият посетител
Известният футболист Стойко Сакалиев се намира под светлините на прожекторите, освен поради спортните си триумфи, само че й с помощта на гения си на шоумен. Вече два сезона той е измежду най-колоритните участници в шоуто “Вип брат ”, където печели благосклонностите на феновете с възприятие за комизъм и артистичност. Стойко стартира футболната си кариера в родния си град Бургас – в школата на “Нефтохимик ”, с който подписва и първия си професионален контракт. През 2004 година, той става част от тима на ЦСКА, където играе четири години. Името на атрактивният нападател постоянно се свързва с известни дами, само че от 4 години той е съществено привързан с красива украинка. От първия си брак Стойко има щерка – Любомира.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР