С придобиването на ALL DIGITAL, медия агенция „Аргент“ направи крачката

...
С придобиването на ALL DIGITAL, медия агенция „Аргент“ направи крачката
Коментари Харесай

Медия агенция АРГЕНТ придоби дигиталната агенция ALL DIGITAL

С придобиването на ALL DIGITAL, медия организация „ Аргент “ направи крачката към изцяло цифрово обслужване на клиентите си, като към този момент предлага и “In-house” услуги по E-Commerce решения и SEO, криейтив концепции, разработка на уеб сайтове и приложения.

ALL DIGITAL е цифрова маркетинг организация, която бързо съумя да се наложи на пазара с изобретателни и практични решения в онлайн пространството, ориентирани към потребностите на бизнеса и задачите на маркетинга. Сред клиентите на ALL DIGITAL са компании като Investbank, Fantastico, Miele, Sport Depot и Pernod-Ricard Bulgaria.

Портфолиото от услуги на организацията покрива всички съставни елементи на цифровата среда - от правенето до осъществяването и използването на решенията, като по този начин добавя дългогодишния опит на екипа на Аргент в медийните тактики и обмисляне.

“Симбиозата сред опита в медиите и цифровото “know-how” е все по-нужна в нашата промишленост и дава мащаба, от който клиентите се нуждаят. Дигиталната екосистема предлага голяма палитра от благоприятни условия, всяка от които би могла да се окаже основна за триумфа на бизнеса ти, в случай че разполагаш с нужния запас и си задоволително квалифициран ", съобщи Людмил Георгиев, шеф на ALL DIGITAL.

“В необятното интернет пространство, да се откроиш е най-голямото предизвикателство. От изключително значение за триумфа е да имаш до себе си верния сътрудник и екип. Амбицията ни за ALL DIGITAL е да бъдем разпознавани от клиентите като организацията, която употребява ловко всички принадлежности на цифровата среда. Вече имаме съществено портфолио от клиенти, за които създаваме качествени персонализирани решения за техния бизнес. Освен даване на услуги на компании, опериращи на българския пазар, във фокуса на дълготрайното ни развиване, е разширение на активността ни към непознати пазари “, добави Дария Сърменова-Илиева, шеф на ALL DIGITAL.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР