С президента имаме принципни политически различия, но не и междуличностни

...
С президента имаме принципни политически различия, но не и междуличностни
Коментари Харесай

Цветанов: С Радев имаме принципни политически различия, но не и междуличностни противоречия


С президента имаме кардинални политически разлики, само че не и междуличностни несъгласия. Това съобщи пред публицисти ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Запитан дали кардиналните разлики ще продължат да ескалират сред него и президента, Цветанов отговори, че той ще пази кардиналната си политическа позиция, която кореспондира с ЕНП и демократичната общественост на България. Цветанов добави,че може да има естествен разговор с президента, стига да има единодушие.

От друга страна той разяснява и визитата на водача на Атака Волен Сидеров в Крим, като съобщи, че не го приема за обикновено и се разграничава от визитата му.

Той посочи, че в идните дни водачите ще се съберат на съдружен съвет. Цветанов разясни, че на него няма да се разисква единствено тематиката за Атака, а и тематики, свързани със законодателството и програмата за ръководство.

Цветанов сподели още, че Волен Сидеров не е изразител на външната политика на държавното управление. „ В съдружното ни съглашение и управническата стратегия има доста ясни послания, че евроатлантическата ориентировка на страната е безалтернативна “, добави водачът на ПГ на ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР