С премиерния спектакъл Game of Gods ще бъде открит музикалният

...
С премиерния спектакъл Game of Gods ще бъде открит музикалният
Коментари Харесай

Грандиозно шоу в Слънчев бряг

 С премиерния театър " Game of Gods " ще бъде открит музикалният сезон на южния плаж в курорта Слънчев бряг. Повече от 30 актьори от България и Румъния ще вземат участие в грандиозното шоу, което ще потопи гостите в атмосфера, въодушевена от мистичност, фантастика и величие. Началото ще бъде сложено на 7 юни тъкмо в среднощ. На морския бряг се чакат над 2500 души. Спектакълът, който е без аналог в България,  ще е в клуба " Bedroom beach ". Вечерта  зад пулта ще застане сензацията на остров Миконос – Dj Agent Greg. 

Присъствието му в Слънчев бряг е гаранция за мощната поръчка, която дава клуба за лято 2019. Грандиозната сцена, убийствения саунд и над 80 осветителни устройства ще подсигуряват невиждано по размерите си представление. Купонът ще продължи и на 8 юни. Заявеното за тази дата разтърсващо празненство със международно известни диджеи и реализатори, ще бъде без еквивалент по мащабност и искра. Същата нощ публично порти отваря и клубът Cacao beach. Гости ще са диджеите Dennis Kruz и  Tini Gessler.

На 12 юни южният плаж ще бъде хазаин на грандиозния концерт на примата на българската сцена –Лили Иванова. Тя ще изнесе бутиков театър, особено за 60-ия юбилеен сезон на Слънчев бряг. Събитие, което ще се трансформира в събитие за българската музикална сцена.Сред формалните посетители на откриването на юбилейния сезон на най-големия курорт у нас ще бъдат и всички хора, професионално ангажирани с историята и развиването на Слънчев бряг. Концертът на примата ще стартира от 21,30 часа.

Летните празненства на южния плаж в Слънчев бряг, ще бъдат паметни събития с топ DJ от целия свят – Mahmut Orhan, Crazibiza, Consoul Trainin, Lva K. И други. Хип-хоп страстите ще доближат сериозни равнища на развлечение през цялото лято с емблемите на R&B музиката у нас - 100 Кила, СкандаУ, Криско, Ъпсурт и Тита.

Това лято на южния плаж в Слънчев бряг ще бъде сложено и началото на нова поредност празненства на плажа – Trap on the beach. В тях ще вземат присъединяване – MBT, Marso и V:RGO. През 2019-а зад пулта на Bedroom beach ще застанат и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, FED, Dimo BG, Gorro, C-Fusion, Vasco C, BIG D, Stephan Gee Steven и Yassen Petrov. През годините южния плаж се трансформира в обичано място на младежи от целия свят, поради изисканата атмосфера, интериор от естествени материали, величествен саунд, първокласно обслужване и най-много съвременно начин на живот въодушевление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР