С празничен концерт в зала Сливен“ строителната гимназия в Града

...
С празничен концерт в зала Сливен“ строителната гимназия в Града
Коментари Харесай

Строителната гимназия в Сливен отбеляза 65-годишен юбилей

С празничен концерт в зала „ Сливен “ строителната гимназия в Града под Сините камъни „ Арх. Георги Козаров ” означи своя 65-годишен празник. По мотив празника кметът Стефан Радев изпрати приветствен адрес до управлението на учебното заведение, който беше прочетен от зам.-кмета Пепа Чиликова.
„ За всички 65 години през учебното заведение са минали толкоз доста деца, които със своя гений и умения са градили и не престават да градят положителното му име. Градите история и бъдеще! Пожелавам на всички Вас и фамилиите Ви здраво здраве, персонални и професионални триумфи! Честит празник! “, написа кметът.
От името на кмета Пепа Чиликова подари на шефа на учебното заведение инж. Красимир Георгиев икона на Св. Димитър, който е настойник и на строителите.
С огромно неспокойствие шефът на учебното заведение честити празника и пожела на всички някогашни и сегашни учители и възпитаници здраве и доста шанс.
" Вече 65 години гимназията по строителство и геодезия твори фрагменти, които способстват за бизнеса и за построяването на нашето общество. Благодаря на всички някогашни и сегашни сътрудници, които са съдействали и способстват за рзвитието на нашите възпитаници ", сподели в приветствието си инж. Георгиев.
Училището връчи почетен знак за положително съдействие на Общината, както и на съсловни организации, свързани със строителството в Сливен.
На церемонията участваха още ръководителят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, регионалният шеф Маринчо Христов, зам.-кметът Стоян Марков, представители на просветителни институции от София и Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР