С право голяма част от обществото е отвратено от политиката

...
С право голяма част от обществото е отвратено от политиката
Коментари Харесай

МЕНСА: Росен Христов не е наш член!

С право огромна част от обществото е отвратено от политиката и в частност от политиците ни. 

Оказва се, че сме станали жертва на следващата неистина, обвързвана с енергийния министър Росен Христов.

В формалната му автобиография е посочено, че приказва свободно четири езика, само че това се оказа безспорна небивалица. Енергийният министър не попада в описите с членовете на влиятелната организация за гении. От МЕНСА-България също потвърдиха, че Христов не участва в описите им.

Радетелят за на ниска цена газ също заобикаля да разяснява въпроса къде и с какъв брой точки е издържал теста за отличие да стане част от кръжеца на умните по целия свят, а и името му не може да бъде намерено в интернационалния уебсайт на организацията.

Единственият Росен, фигуриращ в листата с членове на МЕНСА у нас, е Росен Николов. Милена Арав, която е ръководител на Управителния съвет на организацията у нас персонално удостовери, че министърът не попада в описите им като член на МЕНСА.
Тя даже не крие изненадата си, че въобще бива представян като подобен.

Нейни сътрудници не крият, че даже проучили и интернационалните описи на организацията, с цел да видят дали Росен Христов не е изкарал теста за влиятелното отличие „ член на МЕНСА “ в непозната страна, поради биографията му, само че такива данни не били открити. 

В обществените мрежи страницата на МЕНСА към този момент излезе с хвалба по какъв начин „ не всеки може да стане член на МЕНСА, само че всеки член на МЕНСА може да стане министър “, визирайки назначението на Росен Христов. От организацията издадоха, че ще изтрият обявата си поради съмнителните изказвания на енергийния министър.

Арав разкри, че сходно участие дава необятни благоприятни условия в биографиите и портфолиата на всеки, имащ интерес да се осъществя зад граница, а след изкарания тест, членовете са длъжни да заплащат членски импорт. У нас таксата за тест е 40 лв. като постоянно се вършат отстъпки за завършващи гимназисти, кандидат-студенти и даже възпитаници.

Христов мълчи настойчиво за участието си в МЕНСА, само че няма данни за други акценти в биографията му. Това, което се знае за него е, че е приключил в Щатите и е представлявал огромна интернационална компания в Русия. Както евентуално се досещате обаче липсват писмени данни и за едното и за другото изказване.

Самият министър настойчиво заобикаля въпросите къде е приключил и по кое време е работил в Русия, при все, че е разказан като ученик на университета в Калифорния, Съединени американски щати.
Всъщност истината е, че там няма нито един университет, а към десетина университетски филиала, само че по този начин и не излиза наяве кой от тях е приключил енергийният министър. 

Междувременно за Христов лъснаха много любопитни разкрития от персоналния му живот, дружно с поклонника на мастурбацията Даниел Петканов, който е прясно разведен. Енергийният министър е имал общ бизнес за разпространение на акции посредством инфлуенсър маркетинг, а флагман на плана и негови съдружници, са били Александра Богданска и Даниел Петканов.

Към днешна дата обаче атрактивното бивше семейство и министърът не работят дружно. Семейството инфлуенсъри се разделя с благодетеля си още преди време, а Христов вместо да заплаща за видеа за промотиране се отдал на енергетика и корабоплаване с катамарана си. Тъй като плавателният му съд е остарял модел от 2016 година „ Lagоon 400 S2 “ все още се търгува за към 300 хиляди $. 

Христов, който стана легендарен и поради това, че приюти в спалнята на катамарана си Саня Борисова, не разяснява нито персоналния си живот, нито концепцията му да работи с инфлуенсъри, надалеч от енергетиката.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР