С появата на Меган Маркъл като съпруга на принц Хари

...
С появата на Меган Маркъл като съпруга на принц Хари
Коментари Харесай

Нова заплаха. Как Меган Маркъл може да провали коронацията на Чарлз III

С появяването на Меган Маркъл като брачна половинка на принц Хари английското кралско семейство безусловно загуби съня и спокойствието си. Въпреки обстоятелството, че херцозите на Съсекс живеят в Съединени американски щати към този момент трета година, някогашната актриса продължава да основава проблеми на роднините на брачна половинка си, даже индиректно. Този път отразяването на коронацията на Чарлз III е изложено на риск, така като съдебна борба сред Меган и нейната полусестра Саманта може да засенчи фона на тържественото събитие. Това мнение изрази бившият прессекретар на Queen Dickey Arbiter (от 1988 до 2000 г.), който също е работил при новия монарх, в шоуто Palace Confidential.

„ Тази история има капацитета да обърка новините за коронацията, отклонявайки вниманието във значима година за кралското семейство. Това е малко като вървене през минно поле, което е единствено на половина разчистено и в действителност би трябвало да изчакаме и да забележим какво ще реши съдията “, сподели той на водещия Джо Алвин.

Както знаете, 58-годишната Саманта Маркъл съди херцогинята на Съсекс за клюка, като изиска от нея морална отплата за накърнена известност в размер на 75 хиляди $.

Вече се организира първата среща във видео формат, на която Саманта участва с юриста си. Тя твърди, че разкритията на Меган в изявлението с Опра Уинфри през март 2021 година, където тя приказва за пътя си „ от дрипи до благосъстояние “ и упрекна сестра си, че е трансформирала фамилното си име назад на Маркъл, с цел да прави пари от това, са предиздвикали хората да я ненавиждат и виждат в нея себелюбив човек.

Адвокатите на Меган, които също участваха на чуването, обявиха, че изказванията са " неуместни " и " обидни " за някогашната кино звезда и желаеха делото да бъде прекъснато.

Според Mail on Sunday фактът, че семейство Съсекс няма да дойдат на коронацията, е още едно главоболие за Бъкингамския замък. Съдът не може да откаже да предложения двойката на събитието, тъй като това е изпълнено с нова вълна от клюки за сложни връзки в фамилията, само че отводът на Меган и Хари да участват на церемонията също може да навреди на репутацията на монархията.

Припомняме, херцозите на Съсекс към момента не са поканени на коронацията и този въпрос към момента е отворен.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР