С послания за ред в хаоса, стабилност и предвидимост в

...
С послания за ред в хаоса, стабилност и предвидимост в
Коментари Харесай

Караянчева: ГЕРБ трябва да спечели тези избори, обратното е хаос и безвремие

С послания за ред в хаоса, непоклатимост и предвидимост в страната, и тотална опозиция на реваншизма ГЕРБ Кърджали откри акцията си за предварителните парламентарни избори на 11 юли. Листата за народни представители на обединението ГЕРБ-СДС е водена от ръководителя на 44-ия парламент Цвета Караянчева, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Тя я показа като мощен тим от амбициозни и стимулирани хора, сплав от опит и младост, с представители на другите етнически общности в седемте общини на Източните Родопи, които излизат за победа в името на здравия разсъдък и за положителното на цялото общество. Специални посетители на събитието бяха заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и политическият анализатор Антон Тодоров.

„ Ние би трябвало да спечелим тези избори, длъжни сме. Защото противоположното е безпорядък и безвремие. България не може да си го разреши “, безапелационна бе Цвета Караянчева.

Преди да показа своите подгласници в листата тя приказва за недоносения Изборен кодекс, за заиграването с мажоритарния избор и машинното гласоподаване, за отхвърли на втората политическа мощ да поеме отговорност за ръководството, за секциите в Турция, реваншизма на служебното държавно управление и влизането на Българска социалистическа партия във властта през задния вход, за упоритостите на кукловод на президента Румен Радев. Втори след Караянчева е някогашният регионален шеф Никола Чанев, трети е Въльо Ангелов – шеф на банков клон в Кирково, четвърти – икономистът Ервин Хасан от Джебел. След тях се подреждат Елеонора Узунова - обществен служащ от Крумовград, доктор Адам Персенски – хирург от Ардино и някогашен заместител – министър на опазването на здравето, Асие Мурад – медицински експерт от Черноочене, Стефан Мухтаров – финансист от Момчилград, Севда Камбурова – правист, до неотдавна заместител регионален шеф на Кърджали и началникът на РУО Гроздан Колев – лингвист.

„ Виждам наслада, възторг и подготвеност за борба, а госпожа Караянчева е най- огромният политически войник, който познавам - и тук, където води епични борби с Движение за права и свободи, и в Народното събрание. Невероятни късметлии сте, че тя е лидер на листата в Кърджали “, съобщи Даниел Митов.

По думите му, Румен Радев е сбъднал фантазията си да ръководи благодарение на длъжностен кабинет, а по-късно задачата му е да сглоби нова тройна коалиция с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и техните производни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР