С поредица от събития TechnoMagicLand ще отбележи Хелоуин днес, 31

...
С поредица от събития TechnoMagicLand ще отбележи Хелоуин днес, 31
Коментари Харесай

Научният център за деца в София отбелязва Хелоуин

С поредност от събития TechnoMagicLand ще означи Хелоуин през днешния ден, 31 октомври, сред 16 и 20,30 ч. в постройката на научния център за деца (София, бул. "Цариградско шосе " 111Б). Организаторите ще приветстват до 80 гости (малчугани над 7 години и възрастни), които ще имат опция да се включат в три работилници, интерактивна лекция и конкурс.
Програмата стартира в 16 ч. с Работилница за тиквени фенери. Участниците ще разполагат с материали, от които ще изработят типичния хелоуински орнамент. Правенето на тиквени бонбони ще се случи в две групи, които ще стартират в 18,30 и 19,15 ч. Символът на есента ще бъде гарниран с мирис на джинджифил, канела и шоколад.
Д-р Тома Щилиянов ще направи в 19,30 ч. интерактивна презентация, която ще разнищи митовете за вампирите и ще запознае дребните посетители с научното пояснение за тях. Още една страшна работилница ще забавлява участниците: в 18 ч. децата ще получат шанса да се трансфорат в същински химици, като сами изработят светещ в тъмното зелен слайм.
Кулминацията на празника е състезанието за хелоуински костюм. Участниците може да дойдат с истински облекла, аксесоари и грим и да си създадат фотография в особено устроения ъгъл. След като я споделят във фейсбук, инстаграм или туитър с хаштаг #TechnoMagicLand, ще се борят за специфични награди.
Билетът е на цена 10 лева за дете и 15 лева за възрастен и включва присъединяване във всички действия, като при тези със записване важи редът на регистрация до привършване на местата.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР