С поредица от събития Народно читалище Съвременник-1986“ ще отбележи настъпващите

...
С поредица от събития Народно читалище Съвременник-1986“ ще отбележи настъпващите
Коментари Харесай

Богата празнична програма в читалището в „Тракия“

С поредност от събития Народно читалище „ Съвременник-1986 “ ще означи настъпващите коледни и новогодишни празници. Това оповестиха от културната институция, намираща се в пловдивския квартал Тракия.

На 12 декември, вторник, от 17:30 часа в библиотеката в блок 140 ще се състои разкриване на галерия на Бойка Василева, която ще показа истински картини със скандинавски мъх.

В сряда, 13 декември, от 18:00 часа ще се състои коледен концерт на Женски национален хор „ Плетеница “ с началник Елена Петкова и школата по пеене с учител Йорданка Маринова. Талантите от читалище „ Съвременник-1986 “ ще поднесат коледния си привет в ритуалната зала на кметство Тракия. Концертът се реализира с поддръжката на кмета на региона Георги Гатев и районната администрация.

На 18 декември, още веднъж от 18:00 часа, в Камерната зала на читалището, намираща се в блок 146, ще се състои концерт на гениите от школата по китара с учител Марко Томов.

Два дни по-късно, на 20 декември, Камерната зала в блок 146 ще се огласи и от гения на дребните пианисти от читалището. В концерта, с начален час 18:00, ще вземат присъединяване и пианисти от още две пловдивски читалища: НЧ „ Тракия – Пловдив – 2008 “ и НЧ „ Димитър Благоев – 2009 година – град Пловдив “.

Екипът на Народно читалище „ Съвременник-1986 “ кани пловдивчани да споделят празниците с тракийските гении и им пожелава здраве, благоденствие и уют и през новата 2024 година!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР