С поредица от кратки видеа най-големият търговец на едро в

...
С поредица от кратки видеа най-големият търговец на едро в
Коментари Харесай

МЕТРО разказва историите на смели предприемачи от цяла България

С поредност от къси видеа най-големият търговец на едро в България слага на фокус сполучливи образци на притежатели на дребни магазини и дава опция на клиентите си да споделят забавни практики и знанията, добити с труд и опит
Като част от самодейността „ Цени на равнище “, МЕТРО България стартира нова видеопоредица, отдадена на професионалните клиенти на компанията. В рамките на 5 епизода веригата ще ни срещне с действителни търговци от разнообразни райони на страната, които описват историята на своя дребен и междинен бизнес.

Сред тях са хора с най-различни специалности - музикант, възпитател, боен и други, които споделят по какъв начин са се насочили към търговията, по какъв начин развиват фамилния бизнес, както и с какви компликации и ограничения са се сблъскали през годините. Ще разберем за смисъла на дребния бизнес за развиването на локалните общности и по какъв начин те способстват за един по-приятен и спокоен живот. Ценна е и информацията, която дават от първо лице, по отношение на потребителските привички и измененията им през годините, качествата, които би трябвало да има един търговец, с цел да оцелее в турбулентна икономическа среда, както и за ритъма им на живот, за търпението и всеотдайността, нужни, с цел да управляваш магазин.
-->
Поредицата може да се следи в каналите на МЕТРО в YouTube, Фейсбук и Instagram. За да я показа публично, веригата създаде и специфичен, с присъединяване на всички търговци. от серията споделя историята на Гита и Драго Драголови, притежатели на магазин за хранителни артикули „ Детелина “, намиращ се в гр. Стара Загора. Предприемачите с над 20 години опит в търговията - някогашни учителка и боен, описват по какъв начин са построили си фамилния си бизнес на база на три правилото – самодисциплина, самообладание и неизменност.

Стратегическата самодейност „ Цени на равнище “ бе подбудена от изискванията на инфлация и енергийна неустановеност в страната и Европа, и цели поддръжка на дребния и междинен бизнес в нестабилната икономическа обстановка. Всеки от петимата търговци – от Берковица, Стара Загора, Стамболийски, Перник и русенско, се възползва от нея, с цел да зарежда оптимално преференциално магазините си. Тя е продължение на програмата „ Вземи Повече, Спести Повече “, която води началото си от 2017 година и дава отстъпки за количество за някои от най-разпознаваемите артикули на българския пазар. Те се оферират на три ценови равнища според от определеното количество – колкото по-голямо е, толкоз по-изгодна е цената за брой. Продуктите в „ Цени на равнище “ към този момент наброяват над 4000 и са обозначени на рафта със зелени етикети, които дават детайлна информация по какъв начин се трансформира цената съгласно количеството. Те са разполагаем както на бизнесмените, зареждащи в МЕТРО, по този начин и на всички останали клиенти.

МЕТРО България е най-големият търговец на едро в България за последните 23 години. Като настоятелен сътрудник на десетки хиляди бизнесмени, компанията се стреми да предлага гъвкави способи за извършване на покупки, ориентирани към оптималната ценова атрактивност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР