С попадения на Едер и Владислав Игнатиев Локомотив (Москва) обърна

...
С попадения на Едер и Владислав Игнатиев Локомотив (Москва) обърна
Коментари Харесай

Локо влезе в релси с два бързи гола

С попадения на Едер и Владислав Игнатиев Локомотив (Москва) обърна с 2:1 Тамбов и реализира първа победа за сезона. Двамата се разписаха в границите на две минути в средата на първото полувреме, откакто преди този момент Михаил Костюков бе разкрил в интерес на новака в елита.

Въпреки провалянето, Тамбов сподели, че няма да е боксова круша в Премиер лигата, а Локо изпита доста компликации, с цел да стигне до трите точки.

Локомотив не можа да започва с предстоящата победа против преобразения Рубин и стигна единствено до 1:1. Днес " железничарите " имаха опция да се поправят, освен това още веднъж пред лична аудитория. Старши треньорът Юрий Сьомин направи една смяна в състава - като дясно крило стартира Владислав Игнатиев вместо Рифат Жамалетдинов. Братята Миранчук и Едер допълниха офанзивното каре на Локо.

Новакът Тамбов остави положителни усещания против първенеца Зенит и беше забавно да се види дали може да затрудни и различен от любимците. На " РЖД Арена " гостите излязоха подредени в системата 4-4-2, с Хазир Апаев и Мохамед Усман в офанзива.
Срещата в Черкизово стартира с фрапираща неточност на капитана на Локомотив Ведран Чорлука. Хърватският национал загуби топката в невралгична зона от Апаев, който подаде на връхлитащия Михаил Костюков и той даде преднина на Тамбов. Домакините бяха смутени и малко по-късно Апаев можеше да вкара втори гол за новаците, само че се забави и пропусна момента да нанесе удар.

Постепенно " железничарите " се окопитиха и най-свой ред сътвориха няколко забавни офанзиви. Антон Миранчук изведе с прелестен пас брат си Алексей, само че той загуби равновесие в наказателното поле. Едер пък стреля с глава след центриране на Игнатиев, само че право в ръцете на Гиорги Шелия.
Тамбов стоеше доста добре на терена, само че, както и против Зенит преди седмица, позволи два гола за доста къс откъслек от време. В 31-ата минута Едер вкара зрелищно попадение от воле след съвършено центриране на Мачей Рибус, а в 33-ата бърза контра на Локо изведе Игнатиев на добра позиция и той се разписа с по-слабия си ляв крайник.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 2 кръг, неделя 21 юли  Локомотив Москва 2:1краен резулат  ФК Тамбов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР