С полагане на венец на паметника на Незнайния войн започна

...
С полагане на венец на паметника на Незнайния войн започна
Коментари Харесай

С полагане на венец: Започна официалното посещение на председателя на Националното събрание на Виетнам

С полагане на венец на паметника на Незнайния войник стартира формалното посещаване в България на ръководителя на Националното заседание на Социалистическа република Виетнам Въонг Дин Хуе. Визитата е по покана на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков посрещна своя виетнамски сътрудник и беседва с него на „ четири очи”. Предвидено е Въонг Дин Хуе да се подпише в книгата за публични посетители на Народното събрание.

По-късно ръководителите на двете законодателни институции ще водят пленарните диалози сред народните представители от България и Виетнам. Председателят на Народното събрание Росен Желязков и ръководителят на Националното заседание на Виетнам Въонг Дин Хуе ще подпишат Меморандум за съгласие сред двата Народното събрание.

В рамките на визитата се планува да бъдат подписани и Меморандум за съгласие сред администрациите на Народното събрание на Република България и на Националното заседание на Виетнам, Програма за съдействие в региона на културата сред Министерството на културата на България и Министерството на културата, спорта и туризма на Виетнам за 2024 -2026 година, План за съдействие в региона на туризма сред Министерството на туризма на България и Министерството на културата, спорта и туризма на Виетнам за 2024 -2026 година, както и Меморандум за съгласие за основаване на връзки на другарство и съдействие сред област Перник и провинция Вин Фук.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР