С почивка започна годината за Цветан Цветанов. Бившият втори в

...
С почивка започна годината за Цветан Цветанов. Бившият втори в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов тъне в лукс за 1000 лева на вечер в баровски хотел

 С отмора стартира годината за Цветан Цветанов. Бившият втори в ГЕРБ се отдаде на фамилна идилия в първокласен комплекс край Банско. Цветанов, брачната половинка му Деси и две от трите им дъщери имали удоволствието да се насладят на нечувани екстри с помощта на неговата благотворителност. В известния с голф игрищата си 4-звезден хотел, където семейството отседнала, на тяхно разположение били още 7 плувни басейна, 2 супермаркета, пиано бар, фитнес зала, игрище за скуош, билярд, тенис на маса, 7 детски зони навън, пекарна, състезателен магазин, ски учебно заведение, ски дрешник и магазин за облекла.

Изброеният дотук разкош коствал по 1046 лв. на нощ, тъй като информация с ценоразписа на комплекса около Нова година демонстрира, че цените са били конкурентни на тези в Дубай. Някогашният вътрешен министър и фамилията му били настанени в луксозни стаи, обзаведени напълно в алпийски жанр, с доста дърво, скотски титли, кожи и кадифе, препращащи към атмосферата на Алпите, твърди " Ретро ". Нищо чудно мястото да е било предложено на Цветанови от техния непосредствен другар Веселин Маринов. През предходната есен в същия хотел той подвигна женитба за знамение и приказ на единствената си дъщеря Йоана, която се разноски за повторно до олтара, откакто преди време се венча за един от най-талантливите родни хирурзи, само че любовта им бързо угасна.

Най-вероятно Цветанов и околните му са били измежду почетните посетители на сватбеното празненство, защото естрадният трубадур не пропуща да ги кани на персоналните си празници и всичките си огромни концерти в НДК и " Арена Армеец “.

Доскоро на лукса на същия ризорт се радваше и друго светско фамилно – Гала и обичаният й Стефан. През предходната зима те бяха закупили една от алпийските вили на територията на комплекса и всеки уикенд отпрашваха от София за Банско, само че в последно време не се вясвали там, тъй като не можели да намерят уединението, което търсели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР