С песни, танци и весели игри децата от ДЯ Детска

...
С песни, танци и весели игри децата от ДЯ Детска
Коментари Харесай

„Детска ясла на мечтите“ с модерни площадки и нов двор

С песни, танци и радостни игри децата от ДЯ „ Детска ясла на фантазиите “ на ул. „ Богомил “ №6Б откриха реновираните детски площадки и дворно пространство. С осъществяванията си те завоюваха аплодисментите на вр. и. д. кмет Гергана Златкова и заместник-кметовете инж. Тошо Пашов и Фиданка Кацарева.

На мястото на остарялата амортизирана тротоарна настилка е инсталирана бетонова. Осигурено е отводняване на дворното пространство и е направено озеленяване. Подменени са детските уреди, а за безвредната игра на малчуганите е сложена противоударна настилка.

Средствата за ремонта са обезпечени от бюджета на регион „ Централен “ и извоюван план по стратегия ПУДООС на Министерството на околната среда и водите.

Гергана Златкова благодари на екипа на ДЯ „ Детска ясла на фантазиите “, отпред с директорката Силвия Митрова за положения труд, вследствие на който дворът на детското заведение е станал хубав, цветен и привлекателен.

Припомняме, че преди година бе боядисана фасадата на постройката и бе изработен ремонт на кухненския блок, в който бе инсталирано ново съоръжение. Подменени бяха гардеробчетата и климатиците в пространствата на всяка от групите. Така за по-малко от 2 години, с помощта на взаимните старания на управлението на регион „ Централен “ и на екипа на детското заведение, то претърпя цялостна смяна и бе изцяло преобразено.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР