С пъстър Коледен базар и богата празнична украса откриват разнообразния

...
С пъстър Коледен базар и богата празнична украса откриват разнообразния
Коментари Харесай

Коледен базар в читалище „Зора-1990“ село Победа/СНИМКИ/

С цветен Коледен базар и богата празнична декорация откриват разнообразния Коледен плакат в Народно читалище „ Зора-1990г “ село Победа, община Долна Митрополия.



На 1 декември по традиция блестнаха коледните светлини в читалището, охолно украсено, предлагащо топлота и уют на своите гости. За най-малките деца и възпитаници е спретнат тематичен ъгъл с коледни книжки, очакващи своите читатели.



За поредна година във фоайето на Читалището е подредена галерия – базар от ръчно направени коледни сувенири. Читалищните джуджета са изработили коледни къщички, ароматни сапунчета, декоративни свещници, коледни звезди от естествени материали и ръчно изплетени коледни чорапчета. Всеки би могъл да избере подарък за себе си или другар, като с този жест с изключение на, че доставя наслада, поддържа активността на Читалището! Възползвайте се от неповторимите оферти на коледния базар и се потопете в магията на Коледа!



Нека си пожелаем един снежен, баснословен и магически декември, изпълнен с доброта и любов, тъй като всички хора заслужават точно подобен свършек на годината!

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР