С пълна убеденост не подписах декларацията за присъединяване на Украйна

...
С пълна убеденост не подписах декларацията за присъединяване на Украйна
Коментари Харесай

Радев: ДБ бърза да тласне страната ни във война

" С цялостна увереност не подписах декларацията за присъединение на Украйна в НАТО, тъй като в този момент това значи война НАТО-Русия. Ще работя против въвличането на България във войната, без значение под какви красиви изречения се прикрива това " - това съобщи президентът Румен Радев от Прага.

" Политици, които тласкат България към война, без значение дали от незнание или изгода, дължат отговори на българите, чии ползи обслужват ", съобщи Радев и посочи: " Изумително е, че на фона на енергийната и икономическа рецесия в цяла Европа „ Демократична България “ бърза да тласне страната ни във войната още преди да бъде призован Народното събрание ".

Радев продължи офанзивата против Демократична България: " Ако със същата пристрастеност, с която лобират за Украйна в НАТО, работеха и за правосъдната промяна и за ползите на българските жители, в този момент публичната тежест на тази групировка щеше да бъде друга ".

Президентът разяснява Демократична България по отношение на въпрос за желанията на градската десница да внесе в Народно събрание проекторешение за изпращане на оръжие за Украйна. 

Днес Радев акцентира, че е по-важно да имаме парламент, в сравнение с да вървим към нови избори. " На политическите партии ще дава задоволително време, с цел да могат да обсъдят правилата и целите, към които да се обединят, тъй че да се излъчи управническо болшинство и държавно управление. Очаквам да не не помнят, че преди всичко би трябвало да слагат ползите на българските жители. Изключително значимо е да имаме парламент, тъй като българският парламентарен модел на властта се основава точно върху Народното събрание ", изясни Радев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР