С падането на забраната от утре, всички стоки, който са

...
С падането на забраната от утре, всички стоки, който са
Коментари Харесай

Денков за зърнопроизводителите: Няма да се извинявам на онези, които с помощите от ЕС и бюджета си построиха вили и си купиха яхти

С рухването на възбраната от на следващия ден, всички артикули, който са импорт от Украйна, ще бъдат в допълнение инспектирани от БАБХ. Това разгласи на брифинг в Министерския съвет на премиера акад. Николай Денков по отношение на митинга на аграрни производители на следващия ден.

Въпреки, че съпостави държанието им с това на терористи, той още веднъж предложения зърнопроизводителите на диалог, които към този момент два пъти са отказали среща с кабинета. Обяви, че е подготвен да се извини, само че не на всички.

" Уважавам извънредно доста труда на всички земеделци, които създават нашата храна. И съм подготвен да работя с всеки един от тях за решение на проблемите в бранша, трупани с десетилетие. Ако някой от тези хора се е почувствал обиден от моите думи, а те не са ориентирани към тях, съм подготвен да се извиня.

Но има други, които получават лъвския къс от многомилярдните помощи през последните години, с които помощи от Европейски Съюз и бюджета те си построиха вили, купиха си яхти и скъпи коли, и огромна част от тези хора сега са в сърцето на организацията на този развой ", сподели министър председателят.  
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/695014375994210
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР