С общо 36 участници от всички 12 затвора в страната

...
С общо 36 участници от всички 12 затвора в страната
Коментари Харесай

Надзиратели в затвори спечелиха турнир по стрелба

С общо 36 участници от всички 12 пандиза в страната се организира в София Републиканският шампионат по пукотевица за чиновници в системата на Главна дирекция "Изпълнение на наказванията " /ГДИН/.

За втора поредна година ГДИН и Министерството на правораздаването провеждат спортното мероприятие, като упоритостта е то да се трансформира в обичайно.

Заместник-министърът на правораздаването проф. Николай Проданов награди спечелилите в шампионата и съобщи, че с сходни начинания, които предизвикват спортните действия, се поставят старания да се лимитират негативните последствия от въздействието на работната среда.

Първо място измежду мъжете завоюва Стилян Сивов от пандиза в Стара Загора, а при дамите най-точна се оказа Галина Калчева от Варненския затвор.

В отборното класиране и тази година победиха чиновниците на пандиза в Пазарджик, следвани от сътрудниците си от Варна и Бургас.

Първият по рода си сходен шампионат по пукотевица носи името на Янко Янев - основен надзорник от Софийския затвор, който загуби своя живот, изпълнявайки служебните си отговорности./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР