С общинските проекти, включени в държавния бюджет, които предстои да

...
С общинските проекти, включени в държавния бюджет, които предстои да
Коментари Харесай

Борисов: Смисълът на “сглобката” в управлението е работа в полза на хората

" С общинските планове, включени в държавния бюджет, които следва да стартират, хората ще схванат, че колкото и да ни е сложна " сглобката ", това ѝ придава стойност ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Казанлък, където посети локалния Колодрум, който следва да бъде ремонтиран с държавни средства. Кметът на общината Галина Стоянова го срещна и с другите общински планове, които ще бъдат осъществени със средствата, утвърдени в бюджета. Борисов акцентира, че заслугата с изключение на на ГЕРБ, е на всички, които са одобрили плановете, заяви Българска телеграфна агенция.

В случая би трябвало да се благодари на всички, които са се съгласили. По думите му смисълът на “сглобката ” в ръководството е точно работа в интерес на хората. “Така, както и големия труд, който извършихме за Шенген и работата ни по присъединението към еврозоната ”, разяснява Борисов.

Той уточни, че още от първия работен ден на идната година локалните администрации ще могат да аплайват за предплатени средства и да стартират работа по плановете. “Оттук нататък е напълно работа на общините ”, уточни той и разяснява, че след година и половина Казанлък ще има дълго чаканата си спортна зала. Полагаме огромни старания да съберем приходите, да дойдат повече вложители, инфраструктурните планове да тръгнат и да се компенсират трите години застой, разяснява Бойко Борисов.

От колоездачен клуб,,Лястовица 1905 “, изрекоха признателност към партия ГЕРБ и Община Казанлък освен за ремонта на Колодрума, само че и за построените велоалеи в Община Казанлък, на които децата упражняват всекидневно и връчиха на Борисов плакет на клуба. Лидерът на ГЕРБ акцентира, че колоезденето има дългогодишна традиция в Казанлък и реализирането на плана е от изключителна значимост.

,,Много искахме през годините да се погрижим за него, само че нямахме средства ”, разяснява Галина Стоянова по отношение на идния ремонт и построяването на спортната зала. Тя акцентира, че с помощта на тези планове ще бъде направено доста за жителите и означи, че без държавни средства една Община доста мъчно може да се оправи. Стоянова срещна Борисов и с останалите утвърдени планове – за създаване на велоалея и ремонт на пътя до язовир “Копринка ”, както и създаване на кръгово кръстовище в западния вход на града и пътен възел вид,,Детелина ”, на индустриалната зона на обходния път Казанлък и Стара Загора.

На визитата участва и кметът на община Гурково Кънчо Папазов, който също изрече признателност за утвърдените от страната планове. Той акцентира, че за пръв път администрацията в Гурково получава толкоз огромно доверие. Там ще се работи по девет плана на стойност към 11 милиона и половина, създаване на пречиствателна станция, доизграждане на канализационна мрежа, съществена реорганизация на улици.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР