С общи усилия успяхме последните години успяхме да подобрим средата

...
С общи усилия успяхме последните години успяхме да подобрим средата
Коментари Харесай

1267 бебета са родени в Шейново от началото на годината

С общи старания успяхме последните години успяхме да подобрим средата в АГ болница " Шейново ". Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова по време на визитата си в ремонтираната общинската Втора АГ болница " Шейново ".

Със средства от бюджета на общината в размер на 850 000 лв. тази пролет стартира изцяло саниране на постройката на АГ болница " Шейново " без да прекъсва работата в болничното заведение.

По думите й ремонт е изработен на родилното поделение и е вложено в инсталация. Около 650 хиляди лева инвестирахме в санирането на болничното заведение, акцентира кметът.

По думите й с въвеждането на ограничения за енергийна успеваемост ще бъдат спестени към 20-25 на 100 от разноските за сила на болничното заведение. Това са към 5 хиляди лева на месец, които ще остават за заплатите на личния състав на болничното заведение, означават от общината.

От началото на годината в " Шейново " са родени 1267 бебета. В болничното заведение стартира и образование на специализанти по неонатология, оповестиха от здравното заведение.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР