С обръщение към членовете и симпатизантите на ДПС излезе почетният

...
С обръщение към членовете и симпатизантите на ДПС излезе почетният
Коментари Харесай

Доган помоли разсърдените и разочарованите от ДПС за прошка

С послание към членовете и симпатизантите на Движение за права и свободи излезе почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. В него той моли за амнистия " разсърдените и разочарованите ", в случай че " има позволени неточности в близкото минало ".

" Тези евроизбори за Европейски парламент са извънредно значими за Движение за права и свободи, тъй като трасират пътя за положителното ви показване на идващите локални и парламентарни избори в България ", написа Доган и приканва за цялостна готовност за идния избор.

Водач на евролистата на Движение за права и свободи е ръководителят на партията Мустафа Карадайъ, който се чака да се откаже от мястото си в европарламента. Втори е медийният магнат и народен представител Делян Пеевски, който не стъпва в Народното събрание и не се е появявал обществено от две години. В листата я няма заместник-председателката на партията Филиз Хюсменова, която на последните избори беше лидер. Слоганът на Движението за тези избори е " Ние залагаме на младите ", макар че новите и млади лиза в листата са на неизбираеми позиции.

Според Доган обаче " политическият код на Движение за права и свободи се основава на непрекъснатото подмладяване и непрестанно придвижване " към по-добри условия на живот с по-голяма независимост, отговорност и приемливост. По думите му Движението " постоянно е залагало на младостта и бъдещето ".

" Каузата на Движение за права и свободи е прекомерно огромна, с цел да си позволим лукса да се борим между тях и да спъваме развиването на младежите да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развиване е техен. И в случай че желаеме да имаме европейски път на развиване, ние би трябвало да ги подкрепим и насърчим ", написа още той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР