С новото издание на миниатюрния си роман „Платното на Пенелопа“

...
С новото издание на миниатюрния си роман „Платното на Пенелопа“
Коментари Харесай

Журналистката Екатерина Костова представя книгите си в Града на липите

С новото издание на дребния си разказ „ Платното на Пенелопа “ в Стара Загора ще гостува авторката му Екатерина Костова. Първото издание на книгата е отпреди четвърт век, когато литературният критик Светлозар Игов показва романа на премиерата му в Пловдив. Сега той е създател на предговора на второто му издание от Fast Print Books, издателството на първия онлайн портал с домейн на кирилица – книги.ею.
Екатерина Костова има издадени още два романа - „ Писма под възглавницата “ („ Хермес “, 2014 г.) и „ Свети Никола от залива на подковата “ (Fast Print Books, 2016 г.) и една стихосбирка „ Думите ме носят “ („ Буквите “, 2017 г.). Книгите ще бъдат показани от старозагорската писателка Виолета Бончева.
Костова е работила като публицист в Българската национална телевизия и няколко частни телевизионни канала, а от началото на март е в екипа на Радио Пловдив. От 10 години поддържа персонален блог.
Организатори на представянето са библиотека „ Родина “ и Радио Стара Загора. Събитието е на 14 март, четвъртък, от 18 часа в залата на радиото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР