С ново име и нова визия екипът на Пред банята“

...
С ново име и нова визия екипът на Пред банята“
Коментари Харесай

Футболното шоу „Пред банята“ по MAX Sport с нова визия и име

С ново име и нова визия екипът на „ Пред банята “ ще зарадва футболните почитатели от 11 октомври. Неповторимото спортно-развлекателно шоу на Борис Касабов, Томислав Русев, Ники Александров и Явор Кръстев към този момент се споделя „ Пред стадиона “, а новото име е единствено част от смяната, която ще видят феновете на. Шоуто има и напълно нова визия, лого, както и освежено студио.

Колоритните футболни познавачи станаха част от екипа на MAX Sport през 2019-а и в продължение на 2 години използваха остарялото име на шоуто. То остана без смяна и когато каналите на MAX Sport обновиха своята визия през 2020-а. Новото име „ Пред стадиона “, цялостният дизайн на студиото, както и новото лого, към този момент са в звук с визията на MAX Sport 4.

Новото име изцяло резервира духа на шоуто, което постоянно е пренасяло страстите от терена към дребния екран. Обновяването на „ Пред стадиона “ идва тъкмо по време на паузата в националните шампионати поради международните квалификации от отминалия уикенд. Със сигурност обаче Борис, Томислав, Ники и Явор ще имат доста тематики за размисъл, изключително след мача Литва – България от миналата събота, както и часове преди изключителния конгрес на БФС.

Като изключим образните промени, водещите на шоуто дават обещание, че ще запазят всичко, което футболните почитатели харесват в предаването. Задълбочените мнения на футболната реалност, поднесени в неповторимия комичен жанр на водещите, ще продължат да вършат „ Пред стадиона “ желано място за футболни страсти.

Първото издание на обновеното шоу ще бъде довечера от 20:00 ч. по MAX Sport 4. Както и до момента, предаването ще се излъчва и в петък, в същия час по. Най-интересното от последните епизоди на „ Пред стадиона “ може да бъде намерено и на уеб страницата на MAX Sport – maxsport.live, както и в YouTube канала на малкия екран. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР