С нови разкрития за назначения на правителството в оставка, направени

...
С нови разкрития за назначения на правителството в оставка, направени
Коментари Харесай

Нинова се ядоса: Новите партии позволиха на Борисов да овладее енергетиката, земеделието, да раздава концесии

С нови разкрития за назначения на държавното управление в оставка, направени в последния миг, излезе лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада в разпалена тирада.

„ В понеделник подмениха цялата енергетика и часове по-късно Булгаргаз изиска увеличение на цените със 17 %, което се отразява във всеки български дом ”, стартира Нинова. И продължи: „ В понеделник за 24 часа Борисов овладя цялото земеделие, откакто преди този момент стори същото и с енергетиката. Подмениха и управленията на шестте държавни горски предприятия, на „ Земинвест ”, на „ Агровотинвест ”, на „ Напоителни системи ”, на „ Врана ” АД, на „ Агролеспроект ”, на „ Рибни запаси ” и на „ Сортови семена хайлайф ”. ”

„ От Движение за права и свободи в този момент ще ме репликират, че това щеше да се случи, тъй като тези състезания са почнали от дълго време. Не, нямаше, тъй като юристите знаят, че краят на състезанията е вписването в организацията. Ето това направиха за 24 часа. Позволете ми да позволи, че в енергиката и в земеделието фрагментите не са единствено на Борисов. Кадрите са и на Движение за права и свободи ”, допусна соцлидерът.

„ Не пожелахте да спрем концесиите. А знаете ли какво се случва в Министерски съвет в този момет, в който ние си чешем тук езиците? Сега ще ви кажа – дава се концесия за рандеман на подземни благосъстояния в находище Орешака, Пазарджишко. В момента се дава концесия за рандеман на подземни благосъстояния в община Димитровград, Хасково. В момента се дава концесия за морския плаж Кабакум във Варна ”, продължи Нинова с направените в последните дни на кабинета промени.

Тя изрази удивление за какво трите така наречен партии на митинга не одобриха да се гласоподава мораториум върху решенията на кабинета в оставка и по този метод развързаха ръцете на Борисов в последния миг да бетонира свои хора на значими позиции, да раздава концесии. 

" Българска социалистическа партия продължава с поредната политика да е анти-ГЕРБ, а вие през това време бездействате и ставате съучастници на Борисов ", ядоса се Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР