С новата услуга А1 Smart e-shop бизнес клиентите на А1

...
С новата услуга А1 Smart e-shop бизнес клиентите на А1
Коментари Харесай

А1 помага за бързо и лесно стартиране на онлайн магазин

С новата услуга А1 Smart e-shop бизнес клиентите на А1 могат бързо и елементарно да започват собствен онлайн магазин . Пазаруването по интернет към този момент е все по-предпочитано от българските консуматори и доста компании търсят способи да оферират своите артикули и услуги онлайн. Извънредната епидемиологична обстановка в допълнение способства за повишение на това търсене, защото онлайн шопингът с изключение на по-лесен и комфортен, е и по-безопасен.

С А1 Smart e-shop клиентите на А1 получават построен онлайн магазин за техните артикули, който е със личен домейн и съвременен дизайн, a основаването му е въз основата на потвърдена онлайн платформа. Изработката на електронния магазин се прави от екип на А1, а представител на клиента получава нужното образование, с цел да работи с него. Чрез онлайн платформа мениджърите или чиновниците могат сами да ръководят магазина, като прибавят и отстраняват артикули и категории, обработват поръчки и ги изпращат.

С А1 Smart e-shop бизнес клиентите могат напълно да се възползват от електронната търговия, без да се постанова да вършат първична инвестиция за построяването на своя онлайн магазин. Те могат да прибавят в него безграничен брой артикули и категории, които се пресъздават незабавно и са налични за закупуване. Дизайнът на магазина е изработен по този начин, че потребителите да се ориентират и пазарят елементарно, има варианти за търсене и пречистване на артикули, а самата поръчка става с няколко клика.

Чрез опцията да оферират своите артикули с професионално направен онлайн магазин, бизнес клиентите на А1 могат да получават поръчки когато и да е на денонощието и да доближават до по-голям брой консуматори в цялата страна. Допълнителни преимущества на решението са опцията за интеграция с куриерски компании за елементарно основаване на товарителници и изпращане на поръчките, както и адаптивната версия за мобилни устройства. С услугата А1 Smart e-shop клиентите могат да осъществят обилни икономии от наем и поддръжка на търговски площи и да усъвършенстват разноските си за личен състав.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР