С номинацията на Росен Желязков за председател на 48-ото Народно

...
С номинацията на Росен Желязков за председател на 48-ото Народно
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Същинските противоречия между партиите може би са в управлението на общите ни пари

" С номинацията на Росен Желязков за ръководител на 48-ото Народно заседание даваме знак. Той е човек с голям административен опит, житейски умен, уравновесен и доста добър правист. На нас ни би трябвало консенсус, имаме всички благоприятни условия Народното събрание да почне с безспорните въпроси и той има тъкмо тази настройка ".

Това съобщи пред БНР Радомир Чолаков, определен за народен представител от ГЕРБ-СДС в 48-ото Народно заседание.
По думите на Чолаков не би трябвало да се позволява при гласуването на бюджета за идната година да се раздадат предизборно повече пари.

В предаването " Неделя 150 " той посочи, че има абсурд в това, че всички политически сили нямат огромни разлики във вижданията си за това, което би трябвало да се направи за правосъдната промяна:

" Същинските несъгласия може би са в ръководството на общите ни пари. Българска социалистическа партия и Политическа партия са за това да се вземат заеми и да се раздават пари. ГЕРБ и Демократична България сме за строга фискална политика ".

Според Радомир Чолаков вторият мандат за сформиране на държавно управление няма по какъв начин да бъде осъществен без поддръжката на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи или " Възраждане ":

" Не разбирам каква е разликата сред първия, втория и третия мандат, откакто и в трите случая ще е належащо оптимално необятно болшинство в Народното събрание, с изключение на обществени унижения:
" За да не става надцакване и разнообразни парламентарни сили се бият пред Деловодството на Народното събрание коя да е първа, с цел да внесе план за решение за даване на военна помощ за Украйна, може би е добре тези, които биха подкрепили едно такова решение, да го формулират дружно, да го подпишат дружно и да го внесат дружно. Трябват ни необятно скроени хора сега ", зави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР