С неявяването си на консултациите при президента ПП и партията

...
С неявяването си на консултациите при президента ПП и партията
Коментари Харесай

Мая Манолова: ПП и Нинова явно държат на война с Радев -

С неявяването си на консултациите при президента Политическа партия и партията на Нинова не се демонстрираха по-силни от него, в противен случай - да бягаш от час е детинско държание. Прави се, като нямаш домашно и те е боязън от наказване или двойка, съобщи водачът на " Изправи се. БГ " Мая Манолова.

Днес от и на съвещания с президента на " Дондуков " 2. Двете партии се оправдаха със заседаващата парламентарна комисия по бюджет и финанси, която преглежда Закона за държавния бюджет на второ четене.

" Партията на Нинова и Политическа партия няма да влязат в час. Явно държат на война с Радев. Но той не прави съвещания, с цел да черпи партиите с локум и да ни занимават с нехаресването си, а с цел да бъде преодоляна политическата рецесия, която точно партиите от Четворната коалиция сътвориха с обвиняванията между тях за схеми, брокери и мутри. От играта на котка и мишки обаче губят жителите ", разяснява Манолова на формалния си Facebook профил.

" Като се изправят против единствената институция, която работи за народа, и с всичките гафове, които сътвориха хората на Нинова и на Петков вършат " мръсното долни дрехи " на ГЕРБ да наподобява съвсем чисто. А то не е. Защо ли оказват помощ на Борисов толкоз безрезервно? ", попита още Мая Манолова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР