С невероятното изпълнение на Духовия оркестър Костадин Манов“ започна току

...
С невероятното изпълнение на Духовия оркестър Костадин Манов“ започна току
Коментари Харесай

Духов оркестър за кампанията на Стандарт

 С невероятното осъществяване на Духовия оркестър „ Костадин Манов “ стартира одеве акцията " Моят град - 10 аргументи да остана в Свиленград " на " Стандарт " и общината. Спортната зала стана сцена за откриването на неповторимата галерия от 10 фото пана, представящи преобразяването на Свилен град. Те ще бъдат показани от кмета Георги Манолов, хазаин на събитието.

Когато желаете да разрушавате мостове, спомнете си за Стария мост в Свиленград. Той оцелява към този момент 500 години, сподели при откриването основният редактор на " Стандарт " Славка Бозукова. Тя напомни, че неповторимият каменен мост, който е знак на града, е издигнат през 1529, с цел да свързва Европа и Азия. Днес той е реновиран и е огромната горделивост на Свиленград.

Хората от Свиленград, които с гения си са мотив горделивост на цяла България, ще бъдат отличени от спортния министър Красен Кралев, зам.-министъра на културата Румен Димитров, губернатора на област Хасково Станислав Дечев, кмета на Свиленград Георги Манолов, народния представител от ГЕРБ Делян Добрев и началника на Регионална Дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” – град Хасково комисар Николай Вълчев

Очаквайте детайлности!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР