С настъпването на пролетта идва желание за нов живот, нови

...
С настъпването на пролетта идва желание за нов живот, нови
Коментари Харесай

5 бранда на Mish Mash Fest - Spring edition, които докосват небцето и сърцето

С настъпването на пролетта идва предпочитание за нов живот, нови усмивки и изненади, с които да зарадваме себе си и обичаните си хора. Всичко това ни чака и на обичания – на 5 и 6 март в Ларгото на София. Много прелестни създатели ще ни предложат своите висококачествени произведения, приготвени с внимание и доста обич.

Споделяме ви 5 марката, които обезпечено ще допрян небцето ви, сърцето ви и всички сетива – и ще ви оказват помощ да преживеете по специфичен метод хубостта и сладостта на пролетта.

Bernard се пробват да задоволят дребните и огромни фенове на шоколад, а и освен. В портфолиото им ще откриете шоколадови близалки, блокове, мендианти и какво ли още не.

" Ние сме занаятчийско произвеждане на белгийски шоколад в България. Внимателно сортираме своите първични материали и снабдители, с цел да може да създадем един идеален артикул с красива визия и отличен усет. Внасяме суровината непосредствено от Белгия и вършим цялата промяна ръчно във фабриката ни в гр. Самоков”, споделят ни от Bernard.

За по авантюристичните от нас са приготвили и шоколад с същински трюфел!



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР