С настъпването на новия месец едни зодии ще имат уникален

...
С настъпването на новия месец едни зодии ще имат уникален
Коментари Харесай

Куп неприятности се изсипват на главата на 4 зодии през септ...

С настъпването на новия месец едни зодии ще имат неповторим шанс, само че други ще имат нещастието да се срещнат с особени компликации от всевъзможен темперамент. Ето кои са тези зодии:

Телец

Телците няма да имат шанс този месец и ще имат особени компликации от финансов темперамент. Ще се появят доста непредвидени сметки, а приходите ще се забавят и за миг ще имате възприятието, че се замирате в задънена улица. Точно в този момент е момента да познаете кои са същинските ви другари и кои са до вас просто поради полза.

Скорпион

Скорпионите ще имат огромен проблем с връзката. Те нямат да намерят общ език с другите хора през целия месец. Затова той не е подобаващ за бизнес срещи, бизнес договаряния и сключване на значими контракти. Каквото и да вършиме, няма да се разберете с другите хора. Вие желаете вашето, а те - тяхното.

Риби

Този месец ще се появят доста стресови обстановки за вас, изключително на работното място. Ще се опитат да ви засенчат, а ръководителите няма да виждат вашия цялостен капацитет, колкото и доста да давате от себе си. Решението е просто да стиснете зъби и да издържите този месец. От октомври месец всичко ще бъде друго.

Рак

Този месец може да се появят спорове с половинката или със фамилията ви. Опитайте се да решите всевъзможен вид спорове по изкусен метод, а не с яд и обиди. Може да загубите другар, който сте имали дълго време за дясната си ръка. Този месец ще паднат доста маски и по тази причина внимавайте да не носите такава, тъй като ще развалите репутацията си, написа sofialive.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР