С настъпването на лятото е повече от ясно, че някои

...
С настъпването на лятото е повече от ясно, че някои
Коментари Харесай

Джентълменските правила при среща с дама

С настъпването на лятото е повече от ясно, че някои зимни усъвършенствания на мъжкото тяло са оставили перманентна диря – свинските пържоли не са дали прошка на никого. Пътят към по-доброто е послан с доста болежка – това не е загадка за нито един мъж – и от време на време идват големите ограничения. Поставянето на нова цел постоянно ще помогне за вярното вложение на времето. Мнозина мечтаят за красивият живот на Чарли Шийн, започващ с всеобща оргия за закуска, пожелаваме го на всеки, само че преди този момент ще се наложи да инвестирате крепко в себе си, а това изисква време, нерви, пот и непринудено отричане от всички удоволствия. Бъдете спокойни, на финалът всичко има смисъл. В животът няма място за второ първо положително усещане, затова би трябвало да покажете най-хубавото от себе си, когато решите да изведете новото бъдещо завладяване. Вярването, че интернет е трансформирал напълно разпоредбите на играта е изцяло неверно, към момента има дами с усет, отличаващ се от новите фолк бийтове и тъкмо към тях считаме да се фокусираме. Опознайте положителните практики, когато се борите за положителното добро име.

Никога не си позволявай да отидеш на среща, без да разполагаш с задоволително финикийски знаци в себе си. 5-те дебитни карти не могат да свършат работа, когато заведението не разполага с магическото устройство. И най-кратката разходка до банкомата наподобява като век за нея. Легендата споделя, че дамите постоянно се възбуждат от дебел… портфейл! Не ни гледайте нас, ние търкаме билетчета.

Мозъкът е прекарал предходната вечер в разиграването на сюжет от вида „ Търсите водопроводчик? “ и сме сигурни, че знаеш какво ще пиеш. Покажи сигурност, подай менюто на дамата до себе си и поръчай, без да го отваряш. Демонстрирай, че постоянно знаеш какво искаш и рискувай готвача да се окаже еднорък занаятчия на пълнените чушки. Прецененият риск е фактор в тази игра.

Бакшишът е средство, което демонстрира дали в действителност сте удовлетворени от обслужването, а щом някоя сервитьорка прекали с волското самообладание. Компанията впряга всички сили, с цел да върне до последната стотинка. Сума от 50 лв. на стотинки най-често е еквивалент на „ Счупих касичката на брат ми! “. Бакшишът и положителното отношение към личния състав са най-сигурното противопоставяне против плюнката в супата – запомни го!

Мобилният телефон е твой зложелател, чиста проява, че дамата до теб не е толкоз забавна и няма толкоз надълбоко деколте, колкото желае. Почитателките на асансьорни копчета не стопират да ги търсят, макар обстоятелството, че гърдите им са като динозаврите – липсващ тип. Сега прибери мобилният телефон, изключи звука и дай всичкото внимание на дамата против теб. Кой знае, може да ти опише историята от вида „ Веднъж на летния лагер… “. Всички имат история от летния лагер!

Колко сполучливи селфита си направил?
Помисли си!
Сигурен ли си?
Правилно, отговорът е 0! И е по този начин, тъй като тази мода е резервирана за младите фенове и почитателки на Джъстин Бийбър. Далеч по-елегантен метод е да помолиш сервитьорката да ви снима. Ще изглеждаш по-добре и няма да си снимал адамовата си ябълка, до момента в който си се хилил като малко дете, което получава LEGO за рождения ден.

Истинският мъж в никакъв случай не отхвърля на жена, която няма нищо срещу да изпие още едно изсъхнало мартини, дано бъдат две!

Кой би трябвало да заплаща сметката? Обикновено имаме скромна философия, която би могла да помогне в тези съдбоносни решения. Ако дамата е била скромна и не се пробва да те разори със синьо Джони, тогава бъркай самоуверено в джобовете. Ако счита да те предложения у дома, с цел да „ разгледаш сбирката й от пеперуди “, тогава плащай и Джони. Във всеки различен случай може да докажеш, че я смяташ за равна и мощна жена, която си заплаща ягодовото дайкири!

Или кажи с какво те е ядосала, или замълчи и не помни – няма приблизително състояние. Жените са тези, които помнят по какъв начин на предишният 17-и март не помни да купиш цветя, тъй като вършиме 3.9 месеца. Не задържай яд в себе си, той е първата крачка към побеляването. Обидата е обществен феномен, в който решаваш да участваш или да не участваш. И какво като сме дебели космати същества, чието най-голямо достижение е качването по стълбите до офиса? Ние няма да вървим на Мистър Олимпия и отново ще бъдем щастливи с огромната кофа крилца!

Теми като „ Big Brother “ не са съумели да изпратят никого в спалнята на изкусителката. Точно тук идват книгите, които подвигат известното IQ, построяват критическото мислене и дават гаранция, че един ден ще бъдеш „ енТелегентният “ чичко, който ще поучава младите сърнички. Само опитът и интелектът са задоволителни, с цел да бъдете мечтана компания и даже търсена, когато дамите си мислят, че ще вършат „ женска “ вечер. Същите вечери нормално приключват толкоз мръснишки, че няма да ни стигнат алените точки, с цел да описваме.

Дори и да не влезеш в страната на чудесата, в никакъв случай не оставяй дамата да се прибира сама до у дома. Закарай я, вози се с нея в таксито, бъди сигурен, че е до входната врата и покажи, че „ сексът “ въобще не е бил твоята цел. Нали? НАЛИ? Джентълменството е видяло повече чаршафи от бай Спиро с газово на Москвича, вЕрвай ни!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР