3 начина да намалите разходите за застраховка за домашни любимци за есента

...
С настъпването на есента на календара много американци ще видят
Коментари Харесай

С настъпването на есента на календара много американци ще видят по-къси дни и по-дълги нощи. С падането на листата и връщането на децата в училище, това също може да отбележи подходящ момент да прегледате вашите застрахователни защити и цялостното финансово състояние. Може да плащате твърде много за конкретен вид застраховка например и можете да си позволите да намалите. Възможно е също така да нямате достатъчно покритие с други доставчици, което прави сега подходящ момент да подобрите защитата си.

За собствениците на домашни любимци това също е чудесен момент да получат застраховка за домашни любимци или да проучат начини да направят съществуващите политика по-рентабилна. За щастие има много начини, по които собствениците могат да намалят разходите си за застраховка за домашни любимци тази есен и това не означава непременно намаляване на сигурността, от която се нуждаят.

Започнете, като получите тук сега безплатна оферта за застраховка за домашни любимци, за да видите колко струва нова полица.

3 начина за намаляване на разходите за застраховка за домашни любимци за есента

Ето три ефективни начина за намаляване на разходите за застраховка за домашни любимци тази есен.

Прегледайте съществуващата си полица

Ако вече имате застраховка за домашни любимци, значи сте запознати с това, от което се нуждаете и от какво можете безопасно да се разминете. Но проверявали ли сте политиката си наскоро, за да се уверите, че отговаря на вашите нужди?

Отделете време да прегледате съществуващата си политика, за да намерите места, където можете да спестите пари. Може също така да успеете да запазите разходите същите и да получите допълнително покритие, като премахнете някои ненужни защити и вместо това ги замените с такива, от които вашата котка или куче се нуждае. Но няма да можете да изградите рентабилна политика, без първо да прегледате съществуващата си.

И не се страхувайте да търсите конкуренти, ако смятате, че плащате повече. С толкова много различни опции на пазара за застраховане на домашни любимци в момента, има смисъл да проучите вашите алтернативи, дори ако вече имате готов план.

Вземете безплатна оферта за застраховка за домашни любимци за 30 секунди тук сега.< /p>

Консултирайте се с вашия ветеринарен лекар

Ако имате ветеринарен лекар, от когото сте доволни и на когото имате доверие, помислете дали да не се консултирате с него относно застраховката за домашни любимци. Те не само са добре запознати с медицинската история на вашия домашен любимец, но също така имат обширни познания за породата на вашия домашен любимец и, вероятно, за по-голямата застрахователна среда за домашни любимци. Като говорите с вашия ветеринарен лекар, можете по-добре да приспособите вашата застрахователна полица за домашни любимци към това, от което се нуждаете сега - или ще имате нужда в бъдеще. По този начин не се натоварвате да плащате за покритие, което не е приложимо за индивидуалния ви домашен любимец.

Коригирайте съществуващите си покрития

Пролетните и летните месеци са чудесно време да получите застраховка за домашни любимци. Вашият домашен любимец ще бъде навън по-дълго и по-често и неизбежните проблеми – вариращи от ухапвания от насекоми до топлинен удар до наранявания при упражнения – са лесни за прогнозиране.

Но тъй като дните стават по-студени и по-тъмни, вие и вашият космат приятел вероятно ще прекарвате повече време на закрито. Така че наистина ли имате нужда от толкова много покритие, колкото когато прекарвахте уикендите си в парка за кучета? Въпреки че корекциите, които можете да направите в застрахователната полица за домашни любимци по време на променящите се сезони, вероятно ще бъдат минимални, всеки долар е от значение, особено ако можете да използвате тези остатъчни средства за нещо по-належащо.

Проверете вашите опции за застраховка за домашни любимци тук сега или чрез таблицата по-долу.

Изводът

Никога не е лош момент да прегледате съществуващите си застрахователни полици за възможности за намаляване на разходите. Застраховката за домашни любимци не е по-различна. С променящите се сезони и по-малкото време, прекарано скоро на открито с вашия домашен любимец, сега е добър момент да започнете. Започнете, като прегледате вашата политика, за да се уверите, че е подходяща за това, от което се нуждаете в момента. Но също така помислете за консултация с вашия ветеринарен лекар, който може да ви помогне да изградите персонализирана (и по-евтина) политика. И накрая, помислете за коригиране на съществуващите ви покрития към нещо по-навременно и полезно за вас и вашия домашен любимец тази есен.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР