С нарастването на разследването на Конгреса на антисемитизма в колежските

...
С нарастването на разследването на Конгреса на антисемитизма в колежските
Коментари Харесай

„Отстраняване на гниенето“: Конгресът разглежда даренията на елитни университети на фона на разследване за антисемитизъм

С повишаването на следствието на Конгреса на антисемитизма в колежските кампуси, източници споделят, че се чака то да приключи с оферти за ограничение или отнемане от финансиране на университетите и облагане на техните дарения, научи On The Money.

Като се има поради необятната поддръжка отдясно, която тези ограничения получават, някои в окръг Колумбия са уверени всички диалози ще доведат до най-малко умерена смяна.

„ Парите са това, за което се грижат тези елитни университети, в това число милиардите, които получават от данъкоплатците, и в случай че не стартират да се борят с антисемитизма и да третират всичките си студенти еднообразно, ние ще ги лишим от финансиране или като прекратим гаранциите им за студентски заеми, или прекъсване на техните безплатни средства “, сподели конгресменът Джим Банкс (R-Ind.) пред On The Money.

„ Междувременно републиканците в Камарата на представителите ще употребяват лица, подаващи сигнали за нередности, и, в случай че е належащо, мощ за призовка, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР