С напредването на възрастта съдържанието на колаген в тялото ни

...
С напредването на възрастта съдържанието на колаген в тялото ни
Коментари Харесай

Дрехи против остаряване

С напредването на възрастта наличието на колаген в тялото ни последователно спада, което прави кожата по-отпусната, а костите - по-крехки. Допълнителният банкет на скъпия протеин под формата на таблетки и разтворима пудра може частично да ни помогне. В сиатълския бранд за облекла Buki са изобретили по-иновативен метод за снабдяване на колаген на кожата - посредством самата материя на облеклата.

You can now wear clothes that make your skin feel soft by simply wearing them. ⠀ ⠀ Our Collagen Collection is available exclusively online (bukibrand.com) and in-store.

A post shared by Buki (@bukibrand) on Jun 15, 2018 at 2:20pm PDT

" Колагеновата " сбирка на Buki включва четири разнообразни модела блузи, шал и калъфка за възглавница, като цените стартират от 98 $ за калъфката до 178 $ за някои от топовете. Създаването на облеклата е по японска технология, като самата им материя съдържа колаген от морски генезис.

City chic. @bykatiness is ready for the weekend in our Collagen Scoop Neck: It softens, hydrates, and protects the skin with UPF50+.

A post shared by Buki (@bukibrand) on Jul 6, 2018 at 10:01am PDT

Облечена в топ на Buki, кожата ни последователно поема скъпите пептиди от плата и става по-мека и опъната безусловно за минути. Няма заплаха да изперем колагена, тъй като той е самата същина на материята, от които американския бранд е изработил облеклата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР