С над 1,3 млн. посетители месечно (real users по данни

...
С над 1,3 млн. посетители месечно (real users по данни
Коментари Харесай

Vesti.bg с игра за читателите си по случай своя 10-ти рожден ден

С над 1,3 млн. гости месечно (real users по данни на Gemius за февруари), един от най-посещаваните осведомителни уеб сайтове в България Vesti.bg отбелязва 10-тия си рожден ден.

Сайтът, който потегля под това име на 15 март 2009 година (преди това е Netinfo.bg) се отличава с баланс сред настоящи и любопитни тематики, мултимедийно отразяване на новините, развлекателно наличие, ориентирано към младата и дейна онлайн публика, преглед на най-коментираното и споделяно в интернет пространството и обществените мрежи . Vesti.bg не стопира да се развива и трансформира дружно със своите консуматори към този момент цяло десетилетие.

За 10 години Vesti.bg са разгласили 173 960 заглавия, а единствено за една получават 361 622 коментара. Сайтът отбелязва мощно наличие и в обществените мрежи с над 170 хиляди почитатели във Фейсбук и над 6500 в Instagram. За последната една година пък публикации от Vesti.bg са четени общо 359 699 934 пъти (по данни от Гугъл analytics). Всички останали забавни обстоятелства за юбилея може да прочетете ТУК.

Успехът на Vesti.bg се дължи на модерния метод на редакторския му екип, посредством който потребителите могат да наблюдават водещите събития от страната и чужбина, а в това време да са в час и с най-актуалните вести в обществените мрежи. Сайтът „ приказва “ езика на онлайн потребителите и това го прави една от най-предпочитаните модерни онлайн медии у нас.

По мотив рождения си ден, Vesti.bg започва специфична игра, а четирима късметлии ще получат страхотни награди – електронни четци. Всеки искащ да взе участие може да напише в къс текст (максимум 500 думи) 10-те неща, които го въодушевяват всекидневно и да ги изпрати на [email protected]. Подробна информация и правила за присъединяване в играта можете да прочетете ТУК.

Vesti.bg влиза в портфолиото на една от водещите български цифрови медийни компании Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп. В портфолиото на компанията са още уеб страниците АБВ Поща, Vbox7.com, Gong.bg, Sinoptik.bg и доста други.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР