С началото на военното нахлуване в Украйна много известни личности

...
С началото на военното нахлуване в Украйна много известни личности
Коментари Харесай

Знаменитите ”приятели на Путин” - Стивън Сегал и Оливър Стоун са против войната в Украйна

С началото на военното навлизане в Украйна доста известни персони се оповестиха против дейностите на Руската федерация. Дори тези, които преди този момент подкрепяха Путин, трансформираха възгледите си.

Мики Рурк

.

В изявление за Fox News Digital Мики Рурк си напомни, че се е срещнал с Путин по време на визитата си в Русия.

" Прекарах си ужасно, " сподели Рурк. " Хората бяха извънредно благи, учтиви, уважителни. Наистина отидох при Путин. Той ни заведе в доста прочут музей в Санкт Петербург. "

Актьорът описа още, че двамата с президента са посетили детската онкологична болница. „ Знаеш ли, погледнах го [Путин] и видях – никой не желае да чуе това, само че видях човек със благосклонност, който беше в действителност разчувстван от това, през което минават тези деца.

Рурк даже театралничи с тениска на Путин в ГУМ. Днес той назовава войната в Украйна " призрачен сън " и приканва президента на Руската федерация за мир.

„ Когато се апелирам през нощта, споделям: „ Боже, апелирам те, дано откри нещо в душата си, с цел да каже просто „ Добре, това е, стига “ “, споделя Рурк.

Оливър Стоун


.


Трикратният притежател на " Оскар " режисьорът Оливър Стоун се заинтересува от Русия и Путин след бягството на някогашния офицер от американското разузнаване Едуард Сноудън. В опит да разбере шпионския скандал, режисьорът отпътува за Русия, където интервюира Владимир Путин.

Последваха документалните филми " Интервю с Путин " и " Украйна в огън ", където Стоун се изявява като продуцент. Последната работа неведнъж е упреквана в агитация и липса на обективност. „ Очаквах „ Украйна в огъня “ да бъде агитация и в действителност е по този начин “, написа Род Дрехер. „ Важно е да знаем по какъв начин се усеща другата страна за спора “.

Самият режисьор беше впечатлен от познанството си с Путин и го назова „ същински наследник на Русия “.

В началото на февруари Оливър Стоун не повярва в експлоадирането на войната и съобщи, че американските медии " нямат доказателства ", че Русия има намерение да нахлуе в Украйна, като увери, че Русия се интересува единствено от Донецка област.

След началото на обстрела режисьорът осъди съветската експанзия. „ Въпреки че има доста нападателни войни против съвестта на Съединените щати, те не оправдават експанзията на Путин в Украйна. Русия бърка, че стартира инвазия, “ сподели Стоун.

Жерар Депардийо


.


Жерар Депардийо, притежател на петстаен апартамент в Грозни и съветски паспорт, постоянно е бил другарски надъхан към Путин. По-специално той описа по какъв начин президентът изпратил частен аероплан на артиста и персонално предложил поданство.

В отвореното си писмо Депардийо написа: „ Много обичам вашия президент Владимир Путин и това е взаимно.

Преди Путин да стартира пълномащабна офанзива против Украйна, Депардийо се появи по френската телевизия с думите: „ Оставете Владимир на мира “.

След началото на нашествието артистът се разгласи срещу войната, без да моли към името на Путин.

" Русия и Украйна постоянно са били приятелски страни, " сподели Депардийо в изявление за организация Франс прес. " Аз съм срещу тази братоубийствена война. Спрете оръжията си и преговаряйте. "

Стивън Сигал


.


Стивън Сигал получи съветско поданство през 2016 година и даже пост в съветското външно министерство. Сигал неведнъж е посещавал Русия, в това число посещава анексирания Крим с членове на байкерския клуб Night Wolves.

Актьорът неведнъж е възхвалявал Путин обществено, само че е смекчил поддръжката си за съветския президент от началото на войната.

„ Гледам на Русия и Украйна като на едно семейство и в действителност мисля, че има външни сили, които харчат големи суми за агитация, с цел да предизвикат двете страни в различия между тях “, сподели той пред Fox News Digital. „ Моля се и двете страни да стигнат до позитивно, спокойно решение, в което можем да живеем и да просперираме дружно в мир “, добави Сегал.

Превод Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР