С наближаването на зимата започваме да се топлим с одеяла,

...
С наближаването на зимата започваме да се топлим с одеяла,
Коментари Харесай

Може и да не вярвате, но спането с чорапи е супер полезно

С наближаването на зимата започваме да се топлим с одеяла, пуловери и чорапи. Обичайно през зимата ние спим с чорапи, с цел да поддържаме краката си топли. Но какво ще стане, в случай че научите, че се предлага да ги носите всяка вечер и този табиет има няколко изгоди за здравето?

Последните научни проучвания са потвърдили, че когато обувате чорапи преди лягане, кръвоносните съдове имат по-голям обсег и сигналът на мозъка се забавя заради времето за отмора.

Това е способ да подобрите съня си и също по този начин да подобрите половия си живот.

И това е забавно - Доц. доктор Жана Казанджиева: Гъбичките могат да се пренесат посредством непозната нокторезачка, гребен и даже хавлия - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Университетът в Гронинген изследва резултата от носенето на чорапите през нощта и сподели доста забавни резултати. Проучването демонстрира, че към 80% от двойките, които носят чорапи по време на секс, изпитват оргазъм.

По този метод е ясно, че има връзка сред чорапите и половия живот.
Забележка. Можете да дадете на краката си малко отмора след работа, след което да поставите чорапите още веднъж, преди да си легнете.

Важно е да запомните, че несъразмерното носене на чорапи усилва възможностите за поява на гъбички по краката. Ето за какво, оставяйте краката си да дишат за 3-4 часа, като се разхождате боси, и им позволете да останат свежи.

Подобрете съня и половия си живот, като употребявате този елементарен трик.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР