С наближаването на студеното време високотехнологичната компания Huawei обмисля да

...
С наближаването на студеното време високотехнологичната компания Huawei обмисля да
Коментари Харесай

Huawei разработи интелигентен отопляем шал

С наближаването на студеното време високотехнологичната компания Huawei обмисля да пусне нов артикул, който обезпечава на потребителя спомагателна топлота и защищава от настинки. „ Интелигентният “ шал Fengmi е оборудван с тристепенна работна отоплителна система в температурния диапазон от 30 до 53 градуса по Целзий.

Шалът Fengmi Smart Temperature Control се базира на лек, тъничък и мек филм от въглеродни нанотръби. С вградения температурен датчик бързото нагряване може да се реализира за няколко секунди. Контролът се прави или благодарение на бутони на шала, или благодарение на мобилно приложение. Бутоните ви разрешават да регулирате температурата от 30 до 53 градуса, като зададете параметри на ниска, междинна или висока топлота. Приложението ще ви разреши гладко да измененията температурата в същия диапазон.

Отоплението се реализира благодарение на патентован инфрачервен топлинен компресор с висока енергийна инфилтрация, който основава атмосфера на уют и комфорт. Шалът се доставя с дребна мобилна батерия с потенциал 4000 mAh, тежаща единствено 80 грама, осигуряваща самостоятелна работа за 5-6 часа.

Вътрешният пласт на шала е направен от мек плат. Средният пласт е направен от изолационен памук Sorona с голям брой пластове. Шалът може да се пере в пералня без разглобяване на термостата и USB конектора. Външният пласт на шала е изработен или в черно, или с шарка " Снежна планина ". Цената на дребно на продукта ще бъде 300 юана или 46 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР