С наближаването на президентските избори в САЩ в началото на

...
С наближаването на президентските избори в САЩ в началото на
Коментари Харесай

Тръмп най-после сложи маска

С наближаването на президентските избори в Съединени американски щати при започване на ноември, Доналд Тръмп качи своя фотография, на която носи маска и косвено назова постъпката „ патриотична “ – внезапна смяна от предходното му отвращение да носи защитна маска на обществени места.

" Ние сме обединени в напъните си да победим невидимия китайски вирус. Много хора споделят, че е патриотично да носим маска, когато няма обществена отдалеченост ", написа Тръмп - близо три месеца откакто американските центрове за надзор и профилактика на болесттите предложиха носенето на маски на обществено място.

" Няма никой по-патриотичен от мен, обичаният ти президент! " той добави.

На изображението се вижда, че Тръмп носи маска с президентския щемпел по време на визитата си в Националния военно-медицински център Уолтър Рийд по-рано този месец.

Откакто вирусът се появи в Съединени американски щати при започване на годината, Тръмп упорства, че той просто ще „ изчезне “. Вместо това болестта завладява все нови и нови територии, а върховете падат ден след ден, последно в многолюйдните и водени от републиканци Тексас и Флорида. В резултат изследванията на публичното мнение демонстрират, че публичното доверие към Тръмп и ходовете му за справяне с рецесията просто се изпарява.

Американският президент даже даде обещание да възвърне телевизионните брифинги за развиването на рецесията с ковид

За специалистите това е явен знак, че Тръмп към този момент е взел насериозно прогнозите, че върви към същински избирателен провал през ноември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР