С наближаването на най-дългоочаквания миг за всеки ученик – абитуриентският

...
С наближаването на най-дългоочаквания миг за всеки ученик – абитуриентският
Коментари Харесай

С гайди, народни носии и много дим абитуриенти от Строителния техникум поканиха класната си на бала

С наближаването на най-дългоочаквания момент за всеки възпитаник – абитуриентският бал, страстите стартират да се нажежават. Зрелостниците стартират да измислят и приготвят атрактивни способи да изненадат и поканят класните си ръководители или обичан учител на бала си.
Прочетете още
И тази година не е изключение – с екипа на TrafficNews.bg се свързаха зрелостници от 12з клас на Строителния колеж. Те към този момент са организирали поканата за тяхната класна Петя Костадинова.

Учениците познават добре класния си началник и знаят, че госпожа Костадинова е обожател на гайдите, както и на националната музика, по тази причина вземат решение тяхната покана да е тъкмо в този жанр.

В народни носии, с гайди и национална музика, както и с доста пушек, учениците посрещат класната си пред входа на Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия „ Арх. Камен Петков “, с цел да насочат поканата си. След което всички се хванаха на хоро, а класната на 12з клас госпожа Петя Костадинова наподобява очевидно разчувствана от жеста, който нейните ученици са подготвили.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР