С наближаването на данъчния ден създателите на TikTok издават съвети

...
С наближаването на данъчния ден създателите на TikTok издават съвети
Коментари Харесай

Данъчните професионалисти предупреждават да не следвате ужасни данъчни съвети, циркулиращи в TikTok

С наближаването на данъчния ден основателите на TikTok издават препоръки за подаване на заявления, в това число оферти за това какви типове покупки да бъдат отписани. Но финансовите експерти предизвестяват да не се следват препоръки, разпространяващи се в платформата на обществените медии, които може да са неоснователни.

Сред най-видимите, само че неправилни препоръки са изказванията, че данъкоплатците могат да отпишат домашните си любимци като бизнес разноски или да наемат личните си деца за възобновяване на налози.

Службата за вътрешни доходи също предупреди данъкоплатците да не поясняват съмнителни препоръки в обществените медии като законни, като сподели, че следването на неверен съвет може евентуално да докара до санкции.

„ IRS предизвестява данъкоплатците да бъдат внимателни на доверие в интернет препоръки, без значение дали е лъжлива тактичност, разпространявана от измамници, или е явно подправена скица, обвързвана с налозите, известна в известните обществени медийни платформи “, каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР