С наближаването на 24 май лекичко обръщаме внимание на словото.

...
С наближаването на 24 май лекичко обръщаме внимание на словото.
Коментари Харесай

Изродителен процес: 10 Не!Съвета Мис Мисирка 2020

С наближаването на 24 май лекичко обръщаме внимание на словото. А кой е главен вносител на слово за сетивата ни - мисирките, тези стожери на вярната информация, наричана за малко " Истината ".
Няма да разкриваме коя е топ мисирката на годината, с цел да запазим вълнението и тръпката, само че се сдобихме с 10 страхотни съвета по какъв начин да я последвате, в случай че имате подобен ищах.
 
1. Дадат ли ти мускул - щипни го впечатлено. Ако си мъжка мисирка, не щипи, а кажи, че те е позор по какъв начин ти в никакъв случай няма да достигнеш такова равнище.
2. Винаги следвай, в никакъв случай не води. Попивай, пазѝ, бит.
3. Не се опасявай да задаваш неуместни въпроси. Страхувай се, в случай че инцидентно не изглеждаш уверена мисирка от лъжата, с която ти е отговорено.
4. Твоето мнение си е за теб и приятелите на по чашка, пред които важнееш. Не го изпущай, тъй като може да ти провокира някакви проблеми.
5. Хигиената е за тези със слаба имунна система. Да поддържаш физическа и обществена хигиена е симптом на уязвимост.
6. Приятелството с другите мисирки най-лесно се завързва, когато приказваш зад тила на някоя мисирка каква мисирка е пред другите мисирки.
7. Не защитавай мисирка, която ще бъде изядена. Можеше на нейно място да си ти и никоя друга мисирка нямаше да те отбрани.
8. Саможертвите не трябва да се вършат скритом. Цял ден престой под дъжда, с цел да се отрази предпразничната пътна конюнктура, или стоене пред държавна постройка, където сутринта е имало скучна конференция, която би трябвало да се преразкаже - народът ще го оцени.
9. Бъди мисирка - касичка. В теб може да се пускат флашки, къшеи документи и всевъзможни мръсотийки. Важното е да не ги проверяваш, преди да ги пуснеш, с цел да не се оцапаш.
10. Върхът са портретните изявленията. Общественият интерес е да видят какъв татко, майка, рожба и мъченик е индивидът, който посредством властова позиция ги краде. И да му съчувстват, че въпреки всичко и той/тя душа носи.
 
Автор: Самуил Петканов, Прас Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР